Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli iş ilanları ile nasıl iş bulunabilir anlamadım!?

duygum19

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar kariyer. net den engelli ilanlarına başvuruyorum hiç cevap gelmiyor. Ama ilanlar süresi bitsede bir süre sonra yine yayında oluyor. Siz nasıl iş buluyorsunuz????

kariyet net , secret cv , yenibiriş.com , engelsiz kariyer , iş kur iş ilanlarını 2015 yılından itibaren takip ediyorum. iş ilanları süresi doldukça yenileniyor ve engelli alımı yapmıyorlar. Genellikle iş ilanlarında 35 yaş şartı var artık yani 35 yaşından gün alan kişiyi işe almıyorlar.
iş kur işini düzgün yapmıyor denetleme ve para cezaları caydırıcı değil ayrıca engelli biri için firma 2.500 tl ve üzeri ceza ödüyor ama bu parayı engelliye vermek istemiyor . işveren engelliyi iş kur üzerinden işe alıp asgari ücretle çalıştırıp devlete o cezayı ödemek istemiyor.
size tavsiyem dershaneye gidip ekpss çalışıp memur olun özel sektör TR `de artık bitme noktasındadır. En düşük memur maaşı 2800tl özel sektör 1300tl fark bu

Üst Alt