Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli işçinin istirahat raporu hakları nelerdir?

knockagain

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Özel sektörde engelli kontenjanından işçi statüsüyle çalışan kişinin yıl içinde toplamda ne kadar rapor hakkı vardır? Normal çalışanlarda yıl içinde çeşitli doktorlardan olabilir kaydıyla 40 güne kadar rapor alınabildiği daha sonrası içinse heyet raporu gerektiği söylendi.Engelli çalışan olunduğunda bu haklara ek bir hakkımız varmıdır? Yada bilen varsa prosedürün tam detayları nelerdir?

Konu dışı bir mesaj yazıcam.

Özel sektörde bol bol rapor alan adamı direkt kapı önüne koyuyorlar. Benden size tavsiye, alabileceğiniz kadar az rapor alın.

ya arkadaşlar gerek yoksa rapor almıyalım hastalık dışında

Slm öncelikle istirhat raoporları için bir ayrım yok herkes için aynı yani engelli olmak hiçbir şey değiştirmaz geçmiş olsun ama master arkadaşımızın dediği gibi elimizden geldiğince fazla istirhat almamaya çalışalımmm

Arkadaşlar iyi niyetli uyarılarınız için teşekkürler.Rapor almanın iyi olmadığı konusunu bende bilmekteyim.Evet özel sökterdeyim ama benle ilğili konularda işyerim hep olumlu davrandı.Bunda verilen görevleri layıkıyla yapmam yanında, kişiliğimle kendimi sevdirmem, en nihayayetinde referanslarımın sağlam olmasını sayabiliriz :) Ben bugün itibariyle bayramdan beri 4 raporu aldım. tabiri caizze patlattım :) ilk 10 gün sonrasında 10 gün sonra 5 gün bugünde 9 gün :) sırada heyet raporu var :))
Tüm bunların nedenine gelince ben t-5 paraplejiyim beraber yalnız yaşadığım babam bayramın 3.cü günü damar tıkanmasına bağlı olarak sağ tarafına inme geldi.bayramdan beri onunla ilğileniyorum.Ayrıca evimiz 1 ci katta oladuğundan beni babam indirip çıkartıyordu.Tüm bunları iş yerime ilettim onlarda anlayışla karşıladılar.En son olarak rapor harici izin istedim ama genel müdürümüz diğer işçiler nezhinde uygun olmayacağını ama rapor aldığım taktirde bunun kendilerinde sıkıntı yaratmayacağını söyledi.Burdan kendisine tekradan teşekkür ediyorum.Evet arkadaşlar işin uzunca özeti bu .... yorumlarınız için teşekkürler..

Üst Alt