Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli işçinin tayin hakkı var mı?

medine6640

Yeni Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar engelli olarak daimi isci olarak atanan tayin hakki var mi

Bende aynı dertten muzdaribim. Engelli kadrolu işçi olarak belediyenin tesislerinde çalışıyorum.Çalışmakta olduğum tesissin başka ilçedeki birimine nakil istedim. Dilekçe yazdım insan kaynaklarına gittim ve durumumu anlattım.Gitmek istediğim ilçede ağır engelli olan bakmakla yükümlü olduğum babaaneme ağır engelli olduğu için nakil veya tayin istedim.Babaannemin ağır engelli raporuda var.Aldığım cevap kadrolu işçi nakil veya tayin hakkı yoktur dedi.Yalnız interneteki araştırmamda tam aksi yazıyo.Ne yapmam gerek doğrusu bilemedim.Allah yardımcımız olsun.

Engelli İşçi ve Yakınları Kurum İçi Nakil Hakkı | İş İlanlarım.Net - Güncel İş İlanları

ENGELLİ OLAN VEYA ENGELLİ YAKINI BULUNAN İŞÇİ TAYİN İSTEYEBİLECEK

Engelli İşçi ve Yakınları Kurum İçi Nakil Hakkı | İş İlanlarım.Net - Güncel İş İlanları

Engelli işçiye de bir defalık nakil hakkı - Memurlar.Net

medine6640
Arkadaş malesef böyle bir hak yok sadece şunu yapa bilirsiniz başka bir belediye ye geçici görev ile gönderilirsiniz o da yanlış hatırlamıyorsam en fazla 3 ay.
ALDIRMAZ Arkadaşım bir belediyenin başka bir ilçede (örnek) sosyal tesisi vs gibi bir kuruluşu var ise seni oraya göndere bilirler yöneticiler yeter ki istesin iş sadece görevlendirme yazısına bakar.
personel müdürleri genelde kıl olurlar benim sana önerim personelden sorumlu başkan yardımcısı ile konuyu bire bir görüşmen kurum içi görevlendirme diye bir uygulama var yeter ki yöneticilerin istesin çalıştığın kurum da sendika var ise iş yeri baş temsilcisi ile görüş konuyu aktar onlara onlarda şube başkanı ile yetkili başkan yardımcısı ile görüşe bilirler yaşamış olduğun sıkıntıyı özellikle vurgula.

İşçinin kurum dışı nakil ve tayin gibi bir hakkı yoktur.

cabbarehlinamus çok teşekkür ederim.Dediğin gibi personel müdürü çok kıl.Personel yardımcısı ile görüştüm sana burda çok ihtiyacımız var ilerki zamanlarda sana yardım ederim dedi.Ama benim sıkıntımı çözemedi.ilerki derken zaman bildirmiyoki.Kim bilir ne zaman yardım edicek orası muamma.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

[FONT=sans-serif]@[/FONT]ALDIRMAZ personel yardımcısı senin gazını alarak başından savmış resmen malesef sana yardım etmeyecek o görüştüğün yardımcı sen durumu uygun bir zamanda bağlı olduğun başkan yardımcısına ilet sana yardımcı olmak isterse senin sorunun bir günde çözülür.

Üst Alt