Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kadrosuna geçmek maaş vb. özlük haklarıma zarar verir mi?

Konular
26
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar % 71 engelli raporu aldım.vergi indirimi icin defterdarlığa basvurdum oradan isyerimin doldurması için bana evrak verdiler.isyerim engelli raporunu gorünce engelli kadrolarında boşluk olduğunu beni engelli kadrosuna gecireceklerini söylediler.

şimdi benim öğrenmek istediğim brüt maaşım 4200 tl .maaşımda azalma yapabirlermi bu durum bana faydamı getirir zararmı

çotanak28,
Vergi indirim hakkı kazanır iseniz Maaşınız biraz 56 tl kadar artar. Kazanılmış haklarınıza dokunamazlar rahat olun.
Ayrıca erken emeklilik hakkından faydalanabilirsiniz. Tam hesaplama yapabilmemiz için işe giriş tarihiniz doğum tarihiniz toplam prim gün sayınız ?

01.06.2004 işe giris tarihim.15.10.1983.dogum tarihim.3550 prim güñüm var.iş kazasıydı onun içinde sgk ya başvuruda bulundum.sonucunu bekliyorum.

çotanak28 ,
%71 oranındaki raporunuz ile 2. derece vergi indirim hakkı kazanır iseniz 18 yıl 4000 güne tabi olursunuz.
01/06/2004 + 18 : 01/06/2022 yılında emekli olmayı hak edersiniz. Bu tarihe kadar da zaten prim sürenizi fazlası ile doldurmuş olursunuz.

Üst Alt