Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kadrosuna geçmezsem emekliliğimde sorun olur mu?

muratthanmk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar Arkadaslar
Aranıza yeni katılan biriyim % 69 raporu olan % 60 ile vergi indirimim onaylandı. işyerine ulaştı raporum işyeri raporum ulaştıktan sonra engelli kadrosuna geçirelim diye baskı yapılmaya başladı ben engelli kadrosuna geçmesem olurmu 11.08.2006 girişli prim günüm 4100 gün işi bıraksam emeklilikte sıkıntı yasarmıyım

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Engelli kontenjanına geçmek zorunda değilsiniz, 18 yılı dolduracağınız 2024 yılında herhangi bir sorun olmadan 2. derece vergi indirimine istinaden emeklilik başvurusu yapabilirsiniz.

Yalnız, engelli kontenjanına geçmemek için neden bu kadar direttiğinizi anlamadım. Sizin açınızdan bir dezavantajı yok. İşveren prim teşviğinden faydalanmak istiyor olabilir.

Engelli kadrosuna geçmenin sana ne gibi zararı var ki ? üstelik faydana bile olur

Kurumsal bir şirkette mağaza sorumlusu olarak çalışıyorum aramızda çalışan engelli arkadaşlarımıza davranışlar gözümün önünde bu şekilde olmaktan korkuyorum engelli halimi dışarıya belli etmekten çekiniyorum yasım 36 engelimi bilen üst yöneticilerin saçma sapan şakalarla iğnemelerinden bıktım Şirket bünyesinde tamamen öğrenilmesi demek herkesin dilinde olmak demek böyle oluncada bu fırsatı onlara vermek isyemiyorum

Dün itibariyle çalıştığım iş yerinde engelli kadrosuna geçirdiler. Herhangi bir problem olacağını düşünmüyorum. Kurum pirim teşvikinden faydalanacaktır.

Üst Alt