Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kadrosunda çalışmamak emekliliğe engel mi?

tb2nhf

Aktif Üye
Konular
82
Reaksiyonlar
97
Engelliyim sürekli vergi indirimim var iş yerindeki sıkıntılardan dolayı vrgi indirimi almıyorum ayrıca engelli kadrosundada degilim emekli olurken sgk maliyeden vergi indirimi varmı diye teyit ediyormuş vergi indirimini yansıtmamsk veya engelli kadrosunda çalışmamak emeklilige engelmi yoksa yalnızca sgk nın maliyeden vergi indirimi varmı teyidi yeterlimi

Teyit eder, biran önce işyeri ile görüş engelli olarak girişin yaptır.

Engelli olrak calışmsk şart degil diye biliyorum emeklilikte yalnız vergi indirimi teyidi yeter diyorlardı net cevaplar bekliyorum sagolun

sgk ya emekli olarak başvurdukdan sonra sgk verği dairesine sizin vergi indiriminizin olup olmadığını ister, vergi dairesi de kayıtlarında vergi indiriminiz var ise yazı ile sgk ya dönüş yapar sonuca göre emekli olursunuz.

tb2nhf
Vergi indirimi ile erken emeklilik için ne engelli kadrosunda çalışmak, ne de maaşına fiilî olarak vergi indirimi uygulaması şartı yoktur.
Vergi dairesinde kayıtlı vergi indiriminizin olması yeterlidir.
SGK vergi dairesine sadece bu şahsın vergi indirimi var mı yok mu onu teyit ettirir, diğer ayrıntılar emeklilik için söz konusu değil.

Demekki aslı olan vergi indirimin varmı yokmu diger prosüdürler önenli degil demekki teşekkürler Ufukalp ve karizmatik teşekkürler

Üst Alt