Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kadrosunda gözükmemek özlük hakları açısından bir sorun oluşturur mu?

bipolar777

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamlar;
İLAN AÇIKLAMASI
657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü
maddesinin B fıkrası uyarınca 6/6/1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile
yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 8 inci maddesi
kapsamında ve esasların ekli 5 sayılı cetvelinde yer alan solist sanatçı, sanatçı ve sahne üstü ve
sahne gerisinde 29/12/2022 tarihine kadar görev yapmak üzere, aşağıda belirtilen branş ve sayıda
sözleşmeli personel alınacaktır. Bu tarihten sonra, durumları uygun olanlar ile; ihtiyaç, başarı,
disiplin durumu ve Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğünce gerek görülen diğer kriterler
yönünden yapılacak değerlendirmeye göre yeniden sözleşme yapılabilecektir.

Başvurdum , Sınavlı Mülakatı kazandım
12.11.2022 tarihinde Sözleşmeli Olarak ,
Kültür ve Turizm Bakanlığına Bağlı
Devlet Opera ve Balesi,
İstanbul Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğüne Sözleşmeli Göreve başladım
Fakat %40 bipolar rahatsızlıktan engelli olduğumu kuruma söyledim ,engelli raporumu Kuruma sundum.
E-devlet İşe giriş belgemde engelli statüsünde işe başlatmadıklarını normal statüde başlattıkları anlaşılmaktadır.

Bu durumun Erken emeklilik yada yer değiştirme hakkı (Tahin) için sorun yaşatır mı ?

29/12/2022 tarihine kadar sözleşmem geçerli. 29/12/2022 tarihinden sonra kurum benden memnun kaldığı halde tekrar sözleşme yapılacak.Verdiğiniz bilgiye göre yeni sözleşme imzalayacağım,

Uzman birisi bilgi verirse çok memnun kalırım,SAYGILAR!

yokmucevap verecek birisi , kısaca 4b sözleşmeli nasıl engelli kontejanına geçer ?

Tahakkuk birimine git sistemden degissinler

Üst Alt