Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kadrosunda işe başladım. 2022 maaşım kesilir mi?

murat demirbaş1

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben 01.11.2015 tarihinde bimde işe başladım e devletten baktım sgk pirimi yatıyor yani sigortalıyım ama bir yandanda 2022 ödeme devam ediyor gösteriyor ne yapmam gerekiyor yoksa 2022 maaş kesilmiyormu bilgi verirmisiniz .

teşekkür ederim.

yönetmenlik açık sgk lı işe girerseniz 2022 maaşı kesilir bunu vakfa bildirmeniz gerek yoksa hem çalışıp hem 2022 alırsanız yersiz ödeme altında ceza gelir

gittim bizimle ilgisi yok zaten sigortalı olduğun an kendiliğinden kesilecektir dediler ama hala gözüküyor e devlette

murat demirbaş
SGK kaydı olursa sistemin gözünden kaçmaz:) çalıştığın iş yeri sigortanı demek ki aralık veya ocak ayında yatırmaya başlamış. sigortan kasımda yatırılmış olsaydı sistem aracılığıyla SGK kaydın fark edilirdi ve aralık başında ödeme öncesi aylığın fesh edilirdi.
bu durumda sonraki ödeme dönemi olan Mart ödeme dönemi başında aylıgın kesilir.
her ödeme dönemi başında sistem aracılıgıyla SGK sorgulaması yapılıyor ve sorgulama neticesinde SGK kaydı olanların aylıkları fesh ediliyor. senin bildirim yapmana gerek yok yani. mart başında aylığın kesilir.

Üst Alt