Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kadrosundan memur olan biri başka bir kuruma geçiş yapılabilir mi?

MCG

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadaşlar sorum şu olacak umarım bilginiz vardır.
özürlü kadrosundan memur olan biri başka bir kuruma geçiş yapabilir mi
örneğin ben kimyagerim. Memur olarak bir kurumda başlarsam daha sonra başka bir kuruma kimyager olarak geçiş yapabilir miyim.

Cevaplarsanız sevinirim.

Saygılarımla

hocam bu kadrolarda sabit kalma diye bir olay yok mu..

şöyle lisans düzeyinde işe girmişseniz sabitlenirsiniz ve bazı kurumlarda siz istemedikçe kadroda görev yeride değişmez kurumla değişken yani:

kurumlar arası geçış zorlaşıyor anlaşılan...

zaten o kadar kolay değil 3 yılda bir oda ihtiyaca göre oluyor tümüyle şans faktörü devrede

pekı hocak çok teşşekur ederım. ama bı sorum daha olacak iki ayrı kuruma aynı anda baş vurabılıyormuyuz mesala dış tıcaret musteşarlıgına ve meb'e yanı sonuçta sınav tarıhte muhtemelen yakın olur

pardon hocam olacaktı ozur...

Ek olarak: Gündemde yer alan MEB sınavına halen memur olan kişiler katılamaz. Sadece ilk kez memur olacak kişiler katılabilir...

Sayın admınım çalışanlardan bahstmiyorum. şoyle açıklayayım şu an meb'ın sınav başvuru tarıhı 26/04/2010-21/05/2010 dış tıcaret musteşarlıgının sınav tarıhı 19/04/2010-03/05/2010 bu ıkı sınava başvuru hakkım var mı yoksa sadece bırını mı tercıh etmek zorundayım.
ıkı sınavda başvuru tarılerı çok yakın..

Tüm ilanlara başvuru hakkınız var mantıken. Yani, aksini söyleyn hiç bir düzenleme bilmiyorum...

Admınım çok teşşekur ederım.. Kurumlar arası geçışınde mumkun oldugunu ogrendık acaba bu bılgı ne kadar dogrudur ornegın meb de duz memurken saglık bakanlıgına kimyager olarak geçış yapabılırmıyım..bu konu hakkında bılgınız veya yorumunuzu merak edıyorum...

Bilemiyorum... Olsa bile bu tür geçişler o kadar zordur ve torpil ister ki...

ya torpil ister yada bulunduğun kurumda öyle yapacaksınki kurum amiri senden kurtulmak için başka kuruma şutlaman için elinden geleni yapacak:)

şu an özel sektörde çalışıyorum alese çalışmak ıstıyorum ve ınanın yogunluktan çalışamıyorum sırf ders çalışmak ıçın develet daıresıne geçecem çunkı en yogun yer bıle özel sektöre rahmet okutur...onun ıçın amırle felan ugraşmam hakkımla bır yerlere geçerım nasıpse...

Merhaba Bülent Bey ve arkadaşlar.Bende bir konu hakkında bilgi almak istiyorum.

Ben Meb sınavına başvurdum ve aynı zamanda Karamanoğlu MehmetBey Üniversitesi Özürlü alımı sınavına da başvurdum.Şimdi 5 Haziran'da Karaman'da sınavım var ve sınav sonucu yaklaşık 10-15 gün civarında açıklanacakmış.Diyelim ki ben hayırlısı ile kazandım ve Meb sınavına girmek istiyorum sonuçta kendi yaşadığım ilde çalışmak daha iyi benim için Mebte yaklaşık 20-30 günde sınav sonucu açıklıyormuş; bu yüzden ben meb sınavına girebilir miyim? Giripte kazanma durumunda ne yapmam gerekli?

(Bütün sınavları kazandım olarak görüyorum, sadece hayal işte :) )

Bilgilendirirseniz sevinirim.

MCG;

Düz Memurken Sağlık Bakanlığına Kimyager olarak geçiş yapamazsınız.Geçiç için kadronuza eşit bir kadro için başvuru yapmanız gerekmektedir.

tackle:İki sınavada girebilirsiniz.Kazandıktan sonra seçim sizin elinizde.

Raman72, yardımcı olduğun için çok teşekkürler.
Mesajımın nedeni hem başka birinin hakkını yememem hemde Adana'dan kalkıp Karaman'a gitmemekti. Umarım herşeyin hayırlısı olur.Herkese sınavda başarılar diliyorum.Kendinize iyi bakın. İyi günler :)

tackle;

arkadaşlar benimde bir sorum olacak ende özürlü kadrosundan girdim işe işe başladığımda lise mezunu olarak başladım ve şimdi lisans mezunuyum
kendi kurumumda düz memurum başka bir kuruma geçiş yapabiklir miyim
özürlü kadrosunda olduğum için başka kuruma geçiş yapmak istediğimde bu benim için sorun teşkil eder mi

görevde yükseltme sınavına girerek bir üst kadroya geçişiniz mümkün, başarılar.

görevde yükselme değilde unvan değişikliği sınavıyla geçebilirim onu biliyom da çalıştığım kurum ziraat mühendisi pek almıyo hatta hiç almıyo o yüzden işte tarıma memur olarak geçip orda ünvan değişikliği sınavıyla kadromu almak istiyorum ama tarıma nasıl geçecem işte onu bilmiyorum :(:(:(:confused::confused:

Çok merak ettiğim konulardan birisi; meb'de çalışırken kurumlar arası geçiş sınavı ile Tarım ve Köyişleri Bakanlığına geçebilrimiyim ?

Üst Alt