Çalıştıgım kurumda teknisyen kadrosundan memur kadrosuna geçen eski içlilerden ve amir veya tesis amiri sıfatı ve görevi bile olmayan kişi dadece müdürün sen ilgilen demesiyle herkeze ahkam kesen ve ayrımcılık yapan şahıs kurumda mesai yapan birine izin istedigip o izin içinde başka bir işegidip ek gizli işte çalışması gibi sorunlar biz engellilere gelince zatüre oldum kendimi iyi hissetmedim 3 gün istirahatbyazdı doktor....ve sözde amir beni arayıp geçmiş olsun deyicene esti gürledi bu cesaret bu davranış halden anlamamzlık nasıl ola bilir herşeyim resmi keyfe bir hareketim yok Allah kimseyi saglıgından etmesin....bu gibi durumlarda ne yapanbiliriz insan ister istemez kafaya takıyor bunalıyor...diger personeller mesai öncesi çıkar işe 1 saat geç gelir..biri 3 gün spora gider izin alır...kiminin kızgelir 1 hafta izin alır...ya ben anlamıyorum bu insanları bunca haksızlıga ragmen bunca sorum suzluga ragmen ben hastalıgım için kullandıgım izne hiçkimse itiraz etmezken sözde bu insanların sorunu nedir....(Haklarımız neler diz bu durumlarda sayın HOCAM)