Arkadaşlar bilgisi olan var ise konuya bir açıklık getirsin kimseden bilgi alamıyoruz. Sizinde bildiğiniz üzere Mecliste görüşülen İş güvenliği kanunu meclisten geçti ve o tasarının içerisinde bulunan 78. Maddede geçen engelli işçiye nakil hakkı verildi. Yalnız şu madde kafama çok takıldı nereye sorduysak bilgi alamadık. Madde şudur ''Kamu kurum ve kuruluşlarında sürekli işçi kadrosunda görev yapan ve ilgili mevzuatına göre alınan sağlık kurulu raporunda en az yüzde kırk oranında engelli olduğu belirtilen işçiler ile ağır engelli raporlu eşi veya bakmakla yükümlü olduğu birinci derece kan hısımları bulunan işçiler, engellilik durumundan kaynaklanan gerekçelere dayalı olarak [SIZE=4]kurum içinde[/SIZE] yer değiştirme talebinde bulunabilir.'' Ben bu kurum içi ibaresini anlayamadım. Ben belediye de çalışan bir işçiyim başka yerde kendi belediyemin adında kurum yok ve bu şartlarda geçiş yapamayacakmıyım anlamadım. Kurum içi derken tüm belediyeleri mi kapsama almak gerekiyor yoksa kendi belediyemi mi baz almam gerekiyor tam bir kafa karışıklığı!
Sayın OturanBoğa lütfen bu konuda desteklerinizi rica ediyoruz. Nasıl bilgi alabiliriz acaba ?
Sayın OturanBoğa lütfen bu konuda desteklerinizi rica ediyoruz. Nasıl bilgi alabiliriz acaba ?