Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kardeşim adına araba alırsak bakım aylığı ve 2022 maaşı kesilir mi?

Emine_e

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba % 90 raporlu kardeşim var.onun raporuyla arac almayi düşünüyorum.iki evimiz var 1.cisinde annem babam engelli kardeşim ve 2 kardesim daha var yani toplamda 5 kişi kalıyor.ailemin hic bir geliri yok kardeslerim ve babam calismiyor.sadece engelli kardesimin aylik bakim ve 3 aylik özurlu maasiyla geciniyorlar.diğer evimizde ben ve başka bir kardeşim kalıyoruz.yani annem babamla ikametgahlarimiz farklı.bir kardeşim de başka bir ilde üniversite öğrencisi ikametgahi da o ilde.ben ogretmenim yanimda kalan kardesim de İşkurdan asgari ucretle calisiyor.bu durumda engelli kardeşimin uzerine araç almamdan dolayı aylık bakım maasi ve 3 aylik Özür maasi kesilir mi?almak istediğim araç 2015 opel corsa 46.bin indirimli hali 31.bin. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

Ben aldim kesilmedi bir evim var 4 kişi yiz evdeki kişi başı geliri aşılmyor sorun yok.

Hem aylik hem de 2022 maasi kesilmedi diyorsunuz değil mi

aynı soruyu bende merak ediyorum %90 zihinsel engelli kardeşim üzerine araç almak istiyorum bu durum onun aldığı üç aylık ve evde bakım parasının kesilmesine neden olurmu

Üst Alt