Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kardeşlerim rüyalarınızda özgür mü, yoksa engelli misiniz?

Konular
13
Reaksiyonlar
0
çok değişik bir konu açıyorum ben bu sorumun cevabını ancak benim durumumda olan kardeşlerimin daha çok yardım edeceğini düşündüm

ben tek gözümü iş kazasında kaybettim hayatta alıştım engelime benim arkadaşım oldu artık ...
gördüğüm rüyalarda tek gözlü değilim yani eski hayatta nasılsa aynıyım sizde nasıl oluyor yürüyemeyen kardeşlerim sizlerde gördüğünüz rüyalarda özgürce soluk soluğa koşabiliyormusunuz yoksa sadece aklın bir oyunumu ... eğer aklın bir oyunu ise görmek dediğimiz kavram gerçekte nedir

ramazan1984
Sevgili kader arkadaşım , Ben de Yurume engelliyim
Geçen Gördüğüm rüya yı Paylaşayım uzatmadan
Evime , Hırsız Giriyor Ve Ben Yakalıyorum ama bir şey yapamıyorum engelimden dolayı Gücüm yetmiyor kaçıyor elimden ve o an uyandım çok sinnirlendim ulan rüyam da bare sağlam olsaydım dedim ve Tekrar uykuya dalmak istedim aynı rüyayı görme umuduyla sanki sağlammış gibi düşünerek ama olmadı yani real de neyse uykuda da öyle oluyor yalnız değilsiniz bu konu da

rüya görmek mi o nasıl bir duygu :) uyku bozukluğum olduğu için rüya görmüyorum.veya gördüğümü hatırlamıyorum...

Ben kısa boyluyum rüyalarımda da hep kısa boyluyum :D

eMeL_eMeL

Bunu takıntı yaptığın için rüyana giriyor hiç kafana takma. Sana tüm samimiyetimle söyleyeyim 1.83cm boyundayım ama ben senin gibi kısa boylu olan kişileri çok sevimli ve şirin buluyorum . Gördüğüm zaman sarılıp öpmek istiyorum .

Çirkin Bey inşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz soluk soluğa kalana kadar özgürce koşarsınız tabi tüm engelli kardeşlerimin de en kısa zamanda sağlığına kavuşması ümidiyle benim iki sene oldu gözümün tekini kaybedeli gördüğüm rüyalarda eski hayatım dan hiç fark olmuyor hatta ilk zamanlar sabah uyanırken gözlerimi yavaş yavaş açardım belki rabbim bana yine eski halimi lutfeder diye ama asıl gerçek gözlerimi açtığımda tam karşımdaydı halime isyan etmedim ..ama bi türlüde alışamadım...sanki yüreğimde bir ateş var bazen kül halinde bazen kor halde bazen ise bedenimi tamamen yakıp küle çeviriyor ..sonra sonrası olmayan gerçeği kabul ediyorum

Ben de yürüme engelliyim. İki ayağın da felç. Bem rüyalarımda kendimi engelli olarak görüyorum ama beni rüyasında görenler hep yürüdüğümü söylemişlerdir, kaç tanıdığım söyledi bana rüyamda yürüyordun falan

Yoo hiç takıntım yok çok şükür neysek rüyada da oyuz işte :D evet minyon tipler sevimlidir genelde :)

eMeL_eMeL
Buna sevindim .
Önümüzdeki ay Ankara ` da olacağım sana yemek söylerim üzerine tatlı ve kahve ısmarlarım en son olarak fal bakarım.:D

ramazan1984
Arkadaşım üzülme ben 2006 yılında trafik kazası geçirdim ve sol gözüm protez alışmak kolay değil. Seni çok iyi anlıyorum .

İron arkadaşım ALLAH daha beterinden korusun bize düşen görev ALLAH tan gelene razı olmak ona teslim olmak bazen bilmediğimiz şer olarak gördüğümüz olaylar da hayırlar gizlidir üstteki yazıda da söylediğim gibi her zaman içimiZde bi ateş var olacak sabretmek lazım ..:(

Ben işitme engelliyim rüyalarımda duyuyorum normal insanlar gibi. Bu konuyu bende açmak istedim gerçekten ilginç geliyor bana.

Rüyalar özgür allahtan genellikle terminator olurum ruyalarimda :)))

abi ben rüyalarımda hiç olmadığım kadar özgür oluyorum yeşillikler içinde yürüyorum,koşuyorum hiç uyanmak istemiyorum ama bazende yine koşuyorum çoşuruyorum dağa tırmanırken düşüyorum aniden uyanıyorum düşüyormuşum gibi hissediyorum kendimi çok nadir rüyamda da yürüyemiyorum ama genelde rüyalarım özgür Allahtan yürümenin ne kadar büyük bir nimet olduğunu tadıyorum en azından :D

eMeL_eMeL
neden o zaman , sen bakarsın fala :eek:

ramazan1984
kardeşim protezi nerede yaptırdın? çapaklanma batma yanma sulanma oluyor mu ? Fahri Bey de yaptırdım ben ama Ankara da imka göz de yenisini yaptıracağım .

İron kardeşim benim sağ gözüm kazadan sonra ışık görüyor diye protez yapmadılar göz sıvı kaybı olduğu için küçük kaldı şuanda sadece çok az ışık görüyor oda zamanla azalıyor tamamen sönecek dedi doktor olurda sönerse ozaman protez yaptırıcam ...

Bende kalp hastasiyim ve hic kiz arkadasim olmadi. Hasta oldugumu ogrenen irtibati kesiyor. Bende hep evlilik goruyorum.

ben rüyalarımda kendimi engelli olarak görmüyorum insanların kafasındaki engeller kalkıyor ozaman mutlu oluyorum :)

Üst Alt