Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kartı almak için ne yapmalıyım?

dilek82

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar engelli kart için başvurdum beni toros devlet hastanesine yönlendirdiler orada heyete girdim yüzde 44 oran aldım engelli kartını almam için şimdi ne yapmam gerekli ve nerelerde nasıl faydalanılıyor acaba belediye otobüsleri ücretsiz oluyormuş bunun için nereye başvuruyorum bilgi verebilir misinniz arkadaşlar teşkkür ederim

aile ve sosyal guvenlık bakanlıgının büroları var ilcelerde kaymakamlık da ilde de valilik binalarında oluyorlar genelıkle oraya raporun aslı gibi dir ve 2 resımle müracat edın. indirimlerden yararlana bılırsınız ttnet digıturk turkcell avea ve şehiriçi beledıye otobuslerı devlet demir yolları bedava şehirler arası ulaşım da indirimli yararlana bılıyorsunuz müzeler ve devlet tiyatroları de bedava boyle şimdi aklıma gelen bunlar ama var bir kaç bir şey daha:)

Üst Alt