Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kartı almak için neler gerekli?

gamze1988

Üye
Konular
44
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben engelli raporumu aldım.. sürekli ibareli.. engelli kartı almam için neler gerekli?

İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne onaylı raporunuz 2 resim ve kimlik fotokopisiyle başvurmanız gerekir diye hatırlıyorum

raporun aslınımı veriyoruz sosyal hizmetlerine kurumuna yoksa fotokopisi yeterlimi çünkü elimde bir tane asıl rapor var bunuda cevapalarsan iyi olur

raporun aslı kesinlikle elinde kalmalı.. aslı gibidir ibareli fotokopi verilir diye tahmin ediyorum..

ben daha raporumu almadım.fakat sormak istediğim.raporu hastahanede fotokopisi çoğaltıp,hastahaneye aslı gibidir yaptırabilirmiyim.

raporun onaylı örneği olması lazım

Arkadaslar gecen cuma günü arkadasimla basvuru yaptik.Digerlerini söylemisiniz raporun aslimi fotokopisimi konusuna gelince.Raporun aslini yaninda bulundurun ama asla vermeyin.Cunku oradan aslina bakmam lazim diyor.Fotokopisini verin 2 fotograf 1 kimlik fotokopisi oradan size dilekce verip 1 hafta sonra gelip alin diyor biz cuma gunu alicaz.

raporu aldıktan sonra fotokopisini başhekime aslı gibidir diye imzalatıp onaylatın arkadaşlar..

yani illaki raporun fotokopisinde aslı gibidir şartmı yoksa fotokopi yeterlimi

Ya zor bir sey degilki git fotokopi cektir bashekim yardimcisina git aslının aynisidir diye kase yaptircam de o zaten anlar para istemez bisi sormaz en basit islem ama illaki kart icin basvuru yapacaksan aslini yaninda gotur adamlar gorucem diyor sonra sen fotokopisini verirsin ok?Hem söyle anlatim sana biz gittik aslini gormem gerek dedi aldi fotokopi cekti kimligimizin fotokopisini cekti orda birde form var onu kendi doldurdu cuma gunu gelip alin dedi.Yani biz elimizde bulunan aslının aynısıdır kaseli fotokopiyi vermedik.Kendisi fotokopi cekti zaten.

ben anlamıyorum yüzde 30 özürlü raporunu süresiz alanlar oluyor.ben yüzde 83ağır özürlü raporumu bir yıl süreli aldım.niye böyle oluyor

Bir insan istedigi kadar sürekli yuzde 30 rapor alsin hic bir seyden yararlanamazki yani özürlü sayilmaz.Hastaliginizi yazarsaniz konu daha cok aydinlanir belkide sizin hastaliginizin tedavisi vardir ona gore tekrardan rapor gozden gecirilecektir.

11 yıldır ms(emes)hastasıyım.benim korktuğum ömss ye bi diyolar süreli raporu olanlar giremiycek,bi diyolar girecek,bi diyolar yeni yönetmelik çıktı 2012den önceki raporları olanlar sınava giremiycek. heryerden bişey okuyorum.ağustosta sona eriyor süresi raporumun.şimdi kayıtlar başladı diyelim raporumda olmuyor yeni raporu çıkartana kadar sınav başvurusuda biter.bende kaydımı yaptıramam.sinir stres doluyum.bu belirsizlik ne biçim bişey

Üst Alt