Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Kartı engelli hakları için gerekli midir?

insankar

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Özürlü raporumuz çıktığında ayrıca engelli kartına ihtiyaç var mı? (Özürlü kadrosu ve diğer özürlü hakları için)

Her sosyal haktan faydalanmak için cebinizde koca rapor taşıyamayacağınıza göre kimlik kartını almak menfaatinize olacaktır.

Mutlaka faydası vardır. Öğrenmek istediğim raporun yeterli olup olmadığıydı tüm haklar için... Yanıtınıza göre evet yeterli... Engelli kartı için acele etmeme neden yok o vakit. İş, indirim ve emeklilik ile ilgili işlemler için olmasa da olur, rapor yeterli mahiyetinde anladım...
Bir süre sonra yeterli boş vaktim olur da kartı da elde etmek istersem bu süre içinde rapor da işimi göreceği gibi ekstra olarak kartı edinmek istediğimde bir ilçede nasıl bir yol izlemem gerektiğini ayrıca araştırabilirim... Şu aşamada aciliyeti olmadığını öğrendim. Teşekkürler bilgi için...

Üst Alt