Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kartı için alacağım rapor düşük olursa emekliliğim zarar görür mü?

Konular
18
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben koah hastasıyım.2011yılında vergi indiriminden faydalanarak %40 tan emekli oldum..bu arada şeker hastalıgına yakalandım..raporlu ilaç kullanıyorum düzenli olarak...aile ve sosyal politikalar il müd.bu %40 lık vergi ind.raporum omaz deyip devletten hastanesindenbireysel olarak engelli kartı alacagını belirterek rapor alman gerekiyor dedi ..benim sorum devlet hastanesinden alacagım rapor %40 altına düşmesi halinde %40 lıkvergi indirim raporum yani emekliligimetkilenirmi..bugun hastaneye basvuru içi gide em arakadaslar cevaplarsanız sevinirim..

ferhan akkuş

Kardeşim vergi indirimi'nde süre yoksa yani sürekliyse sııntı yok!
dert etme.. yeniden heyette girsen düşükte alsan bir bağlantısı olmayacağından eminim.
Tabi tekrar Ankara'ya vergi indirimi için yollamasan! bırak karıştırma..
zaten EMEKLİ'sin daha ne? diğer kart içinse başka sosyal politika'lar şübesini dene :)

Benim surekli raporum var.devlet hastanesine gittim senin surekli raporun var tekrar rapor almana gerek yok engelli karti albilirsin dedi.aile ve sosyal politikalr il mud.gittim vergi indiriminden yararlaanarak yuzde 40 koah hastaligindan oran aliyorum .aile ve sosyal bana vergi indiriminden emekli olanlara engelli karti vermiyoruz tekrar rapor alman gerekiyo dedi.bu arada seker hastaliginada yakalndim.onemli deilyarin hastaneye gidip tahlil heyet falan ugrasacaz..yanliz bu vatandasa eziyet.

Elinde rapor varsa yeni rapir almaniza gerek yok vergi indirimi icin aldiginiz raporu kullanabilirsiniz tarihi. İsterse eski olsun kazanilmis haklar yonetmeligi var

Elinizdeki raporla alabilirsiniz karti. Benimkindede kart yazmiyor ama aldim isguzarin birine denk gelmissiniz.

Bugun tahlillerimi verdim ..iskenceydi 2 doktor gic bela 4.denemelerinde bileklerimden kan gazini zor aldilar.neyse gogus koahtan yuzde 40 verdi .seker hastaligimdan dolayi dahiliye ye girdim kan sonuclari yarin cikacak hayirlisiyla..engelli karti alabilmem icin elimde olan raporu hice satip tekrar rapor aldirdilar..eziyetinemi yanarsin caninin yandiginami yanarsin...

ferhan akkuş

Nedir bu eziyet ya !!!
Ne demek vergi indirimi aldığın rapor olmaz !!!
Elinde engelli sağlık kurulu raporu formatında sürekli raporunuz varsa mecbur kabul edeceklerdi.

Üst Alt