Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kartı için raporu nereden alabilirim?

03002048 CEYHAN

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar herkese merhaba geçirmiş olduğum iş kazası sonucu yüzde 48 oran aldım engelli kartı çıkarmak için başvuru sırasında istenilen sağlık raporunu almak için SGK iş kazası servisine gittim ama böyle bir evrak veremeyeceklerini konu ile ilgilerinin olmadığını söylediler yüzde 48 lik raporu nereden alabilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

bende yeniden çıkarmıştım telefonla aradılar e devlet ten bakılıyor dediler raporu almaya hastaneye gitmedim

enabızda yok ben de bulamadım engellı raporumu kartımı bende ogrenem engellı kartı varmı

Engelli kartı çıkarmak için gerekli raporu nasıl alabilirim

Arkadaşlar herkese merhaba lütfen bilen bir arkadaş yardımcı olsun iş kazasından dolayı yüzde 48 oranım var engelli kartı çıkarmak için gerekli olan raporu nereden alabilirim SGK iş kazası servisine gittim ama böyle bir evrak bizde yok biz sadece oran belirleyip maaş bağlarız şimdi ben bu raporu nereden alabilirim onu bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim

e-devlette

e-İmzalı Erişkinler için Engellilik Sağlık Kurulu Raporları Sorgulama

diye aratın orda çıkıyor

03002048 CEYHAN
İlk önce heyete girip engelli raporu alman gerek daha sonra bu raporunu elden sosyal hizmetlere teslim edip talebini bildirmelisin

%45 raporum ile engelli kartı alabılıyor muym?

ben bipolar bozuklugu teşhıs koydular %45 raporum var sınırsız alabılıyor muyum ınternetde bısey bulamadım

Üst Alt