Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kartı ile Antalya'da indirimlerden yararlanamama..?

sunnshine

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
1
Herkese iyi günler. Yaşadığım yerde indirimli girebildigim park ve bahcelere iş için gittigimiz Antalyada bazi yerler (hayvanat bahçesi, plaj ) gibi yerlerde kartı kabul etmediler. Antalyada yasayan arkadaşlarım varsa nedenini merak ediyorum.

Merhaba, hayvanat bahçesine girilebiliyordu, yeni mi değişti bilmiyorum. Müze, ören yerleri gibi yerlere de girilebiliyor. Cam pramit, atatürk parkı otoparklarına da ücretsiz girilebiliyor.

Fakat özellikle belediyenin kapalı, katlı parklarına, yol kenarı parkları, beachpark v.s. yerlerde geçmiyor. Belediyeden belli engelli oranı üzerindekiler için aracın sahibi olması koşulu ile belediyeden onaylı kart almalarını istiyorlar. Yani bazı yerlerde her engelliye imkan verilmiyor.

hacklan

Yeni değiştiğini soyledi görevli problem yaşamışlar. Iyi de kanun kural tek degilmi ? Engelli karti ile belli yerlere ucret odemeden giriliyor her yere antalyaya ozel bir durum mu var anlayamadim

Muhtemelen belediye ile sorun yaşamışlardır. Yeni belediye yönetimi geldikten sonra özellikle engelli hakları üzerine negatif yönde çalışmalar yapılıyor.

Saydığınız yerler devlete ait kurum değil özel ise para istemeleri normal engelli kartı geçmez öyle yerlerde.

Üst Alt