Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kartıma rağmen beni stadyum almayan personeli kime nasıl şikayet ederim?

onur224

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
25.10.2009 Fenerbahçe-Galatasaray maçına oynanıcağı saatten 2 saat
önce gittim. 19 numara özürlülerin girişi gittim çoğu kişi Beyaz kartla
girmek isteyince almadılar..
Ben ise Başbakanlık özürlü kimlik kartım olmasına rağmen görevli beni duymasına ve yanıma gelmesine rağmen hiç birşey söylemedi ve kapıları açmıyoruz dedi..
O kadar engelli arasında 5 kişiyi soktular.. (ADAMI OLAN (TORPİL).. Bunu kanuna aykırı olduğunu söylmeme ragmen almadılar ve 3 saat beklettirler vee işinize gidin be diyerek başından savdılar.

Özürlü kartımı aldığım yere sorduğumda hiç bir sual sormaksızın kartınızı gösterince almak zorundalar diyor. ben bu kartla giremiyorsam niye aldım o zaman diye soruyorum cevap yok

ayrıca özürlülerin gireceği kapıdan niye sağlam insaları aldılar oda şahibe dolu

ben bu konuyu şikayet etmek isityorum nereye başvurmam gerekiyıor

bunların hepsi dönerci abim başka bir şey değil....

Yapaçağın tek şey kulüp yönetimine şikayet etceksin.
Kimsenin sana hakaret etme gibi bir lüksü yok.bende yaşadım senin yaşadığını ali sami yende ama;
ertesi gün hemen kulübü aradım.ordan bir yetkiliyle görüştüm.anlattım derdimi.aradan 1/2 saat geçmeden hemen ali sami yenin stat müdürü radı beni.işte beyfendi özür dileriz.size kimsenin birşey demeye hakkı yoktur.hiç kimse saygısızlık yapamaz dedi.bir daha gittiğimde böyle bir şeyle karşılaşmadım.adam kuzu kesilmişti valla.

arkadasım seni içeri almayan güvenlik görevlisinin adını biliyormusun ?
kadıköy ilcesi kaymakamlıgına yada istanbul valiliğine sikayet edebilirsin seni almayan polis miydi özel güvenlikmiydi ?

ben isatnbulda beşikatş-m.united maçina gittim kuzu gibi aldilar hele bir almasinlar...kardeşim sende o anda diyecektin stad müdürünü çağirin yada senin başin kimse onu çağir diçektin yada sen gdipi emiyet müdürünü bulaçaktin kuzu eksilirdi...şimdi engelli griş kapsından bende şahit oldugum olayi anlatim polislerde ordan giriyor biri galiba polis arkadaşinin yeleğini alip giymiş gelmiş maça giriçek orda bekliyor görevli polis kartini göster dedi gösteremedi tabii çik dişari dedi:) işte böyle uyaniklar var burasi türkiye kardeşim hakkını ariyacaksın burda zorlada olsa mücadelen vazğeçme....eminim o sahte polisler giriyor engelli kortejanini dolduruyorlar bizide bu yüzden almazmazlik yapiyorlar yahu ben koskoca beşiktaş-m.united maçina giriyorsam türkiye liglerinde ki maçlara elimi kolumu sallayarak girmem lazim

aynı stadda ben 2 hafta öce maç izledim..ama böyle bir problem yaşamadım.maç saatinden 3 saat önce kapıya gittim..adımı listeye yazdılar..maç başlamadan 2 saat önce alacaz dediler ve dedikleri saatte kapı açılıp engellileri içeri aldılar...

benide tanımayan kişi bakınca engelli olduğumu anlamaz.çünkü gözlerimde problem var..o sağlam dediğin kişilerde öyle olabilir.

bunlara rağmen.her görevlinin giydikleri yeleklerin sırtında numaralar var..o numarayı aldıysan ve haksızlık yapıldığını düşünüyosan şikayet edebilirsin tabiki..

osman77;

özel güvenlik ayrıca şübe müdürünü aradım özür diledi..sadece başka bieşy yok..ağzıma bal sürüp gönderdiler misali ...avutmak işte

Ankara 19 mayıs stadyumunda ankaragücü maçlarına gelen herkezi kapalıya aldırabilirim engelli olmasına gerek yok sağ kapalıda trübün reislerinden biriyim.

stadyuma girmek istediğimde yanımda refakatçi olarak birini sokmam gerekiyor. olası risk durumuma karşı. bunun bir imkanı varmıdır.

Üst Alt