Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kartımı süreli verdiler. Süresize çevirebilir miyim?

presso

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 2015 yılında bu siteden öğrendiklerinde vergi indiriminden % 65 la emekli oldum ama engelli kartımı 1 yıllık verdiler bunu nasıl süresiz yapabilirim şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Sizin isteğinizle olmuyor o. Eğer sürekli engeliniz varsa süresiz verilir. Geçici engel durumlarında süreli verilir.

kalp rahatsızlığım var baypass 2 defa kıriz geçirdim 6 stent takıldı halen günde 12 hap kullanıyorum

Raporunuz süreliyse mecburen süresi ne kadarsa o kadar zamanla verirler. Kartı rapordaki bilgilere göre düzenliyorlar

Raporun da ne yazıyorsa kartın da ona göre verilir aksi bir durumu anlayamadım neden sürekli raporun varda süreli kart verdiler?

@presso sizin raporunuzda ne yazıyor süreli mi süresiz mi bakın da ona göre tekrar müracaat edin. Süresizse yenisini gönderirler diye düşünüyorum.

raporunuz neyse onu veriyorlar raporun süresi dolunca tekrar rapor çıkartın eğer çıkan rapor süresiz olursa kimlikte süresiz olur.

MRM

emekliliğe bir engel teşkil edermi tekrar rapor süresi dolalı 6 sene oldu

presso ya şuna açıklık getirin raporunuzda süre var mı yoksa süresiz mi. Ona göre yorum yapalım

1 yıllıksa o zaman kartınızı süreli verirler. Yanlış bilmiyorsam eğer kart illada olacak derseniz sadece kart için rapor alınıyor diye biliyorum. Dediğim gibi yanlış bilmiyorsam devlet hastanesine bi sorun.

presso

vergi indirimi aldıysanız ve süresizse vergi indirimi engel teşkil etmez

Üst Alt