Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kartında süresiz-süreli bilgisi yazmalı

Konular
32
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar engelli kartında şu yazı yazılmalı raporu süreli ise tarih süresiz ise süreklidir diye tazılmalı

arkadaşım zaten öyle hastane engelli raporunda ne yazıyorsa aile müdürlüğü o şekilde çıkarıyor kafalarına göre değil bu işler
seninkisi nasıl acaba

Kartın üzerinde sade yüzde 40 yazıyor süresiz yazmıyor

Bende sürekli yazıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Göktepeli63

Süresiz yazmaz zaten sürekli yazar verildiği ilin altında geçerlilik tarihi yazar sürekli ise sürekli süreli ise son kullanma tarihi tarzında yazar sizinkinde bunları söylememe rağmen yazmıyorsa kart eski versiyondur eskilerde yazıyormuş bildiğim kadarıyla yeni mi aldınız kartı

Verildiği tarih yazmıyor 2012 de almıştım kartımı yeni kart çıkarmam için ne götürmem gerekli hocam 1 resim rapor fotokopisi birde bu rapor oranım yüzde 40 yeni aldığım rapor yüzde 47 yeni oranda yazılır bence benim şu an kartımda başbakanlık özürlüler idaresi başkanlığı yazıyor

Göktepeli63 raporun fotokopüsini 1tane foto kimlik fotokopisi götür sosyal aile politikaya

1hafta sonra yenisini alırsın

Süre bilgisi eski kartlarda da var.
Hem oran, hem raporun alındığı hastane ve tarih, hem de süre bilgisi mevcut.
Süreli ise bitiş tarihi, değilse sürekli ibaresi var.

Sürekli ve süresiz ne demek Benim ki böyle
d777b863d34dada0847e87934cf126bf.jpg

alime pullu

Hemserim sen bayram harclıgı aldın mı hiç öyle bişey varmıs birde

ben ads de çalışıyorum harclık almam engelli maaşı almam.ama bildigim kadarıyla kaymakamlıga şimdi git müracaat et bayram harçlıgı engeli oldugun için verirler bende yuzde 53 engelliyim süresiz

alime pullu

Anladım kolay gelsin ads her şubeyi kapatmayacak mı

Arkadaşlar resim çektirdim biyometrik resim büyük bir sorun çıkartmazlar değilmi bu gün başvurdum yeni engelli kimlik kartı için çarşamba günü gel al söylendi

Göktepeli63

Biometrik mi istediler resmi ben normal vesikalık götürmüştüm

Ben ehliyeti kimlik kartını değiştirecem hepsi biyometrik olsun istedim fotorafçıda sordu nerde kulnacan kimlik ehliyet engelli ehliyeti söyledim tamm dedi biyometrik olur bilmiyorum inşallah bir sorun çıkkarmaz aile çalışma

Üst Alt