Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kartları değişeceği için yeni kart verilemediği söylendi!?

A.garip

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
1
Merhaba . Temmuz ayı içinde engel raporum çıktı . Aile ve Sosyal hizmetler il müdürlüğüne evraklarımı teslim ettim . Dün teslim almak için gittiğimde engelli kartlarının değişeceğini yeni çipli kart vereceklerini beyanla evraklarımı iade ettiler . Bu konuda bilgisi olan varmı ?

Hangi şehirdesin bu konuyla ilgisi bilgisi olan varmı

Hiç bir yerde yazmıyor yenisi çıkınca yine değiştirirsin niye işgüzarlık yapmış ki. Öyle bir hakkı yok ayrıca tekrar git başvurunu yenile bence olmaz derse bir üst amirine git.

Ben geçen hafta Diyarbakır'da aldım. Bence de memur yalan atmış. Yenisi çıkıyorsa bile yenisi çıkana kadar eskisi verilir. Tavsiye üzerine almayın, zaten yenisine başvurursunuz derse tamam da yenisi çıkana kadar vermiyoruz demesi saçmalık olmuş.

Bence direkt amire de çıkabilirsiniz, o memura amire çıkacağınızı olmazsa cimere yazacağınızı söyleyebilirsiniz. Bu sözlerden sonra kimlik verirse demek ki yalan atmış. Yok, siz bilirsiniz şikayet edebilirsiniz vs derse demek ki doğru diyordur.

Şimdi de öyle bir söylenti var ama sebebi o değil elimizde engelli kartı kalmadı yaklaşık 2 aydır bakanlıktan talep etmemize rağmen ihale yapılmadığı gerekçesiyle kart gönderilmediğini o sebepten kart veremediklerini söylediler.

Siz bunları cimere yazın bence yardımcı olmak isteyen başka il/ilçeden temin eder yine yardımcı olur. İlk önce çipli denip şimdi ihale yapılmadı denmesi çelişkili Cimere yazın bakanlık bir soruştursun ihmal varsa memura soruşturma açılır böyle durumlarda tepkisiz kalmamak lazım.

Yaptığım görüşmede basın mensubu olduğumu bir haber yapıp bakanlık görüşü isteyeceğimi beyan ettikten sonra ben bi bakayım ilçe de varsa ordan temin edelim dedi ve cep numarasını verdi 5 dakika sonra ara dedi . Aradığım zaman temin ettiğini gidpi başvuru yapmamı söyledi . Bu sabah başvuruyu aldı haftaya gel al dedi... Herkesin ilgisine teşekkür ederim.

Bakanlık ile görüştüm eski tip engelli kartı vermeye devam ediyorlar cipli kart şuan için yok, böyle bir bakanlıkça çalışmamız da yok dediler bilginize

Yazık Urfalılara, şerefsizin biri oturmuş oraya, iş yapmak istemiyor. Devletin çalışmak istemeyen, milleti başından savan, doğru veya yeterli bilgi vermeyen memurlara yönelik ciddi bir düzenleme yapması gerekiyor. Kim bilir kaç kişi o şerefsiz yüzünden kimlik almadı.

Şamil67 Urfalıların aklına şiddet getirmeyelim lütfen :) Cimere şikayet etmeli, şerefsizi vursan savcinan hakimlen uğraşıp durursun

kartı basmak sıcakta zor gelmiş , üşenmiş işte böyle çalışmayı sevmeyen otursun aylığı yatsın tipliler binlercesi var vergilermizle bu tembellerşn maaşını biz veriyoruz hizmet de almıyoruz... olay bu arkadaşlar. şikayet diyosrsunuz da memurların %90 ı onun bunun tandığını ile memur oldu .milletvekili akrabası şu akrabası bu yeğeni bu gelini bu dmasının kardeşi hepsi kul hakkı ve haram maaşlarla bu dünyanın malını yiyor. ve bunda günah görmüyorlar islamı kendilerine göre değiştirdi hepsi .hırsızlık rüşvet kul hakkı haram günah değil onlar için ...

Kokuşmuşluk her kurumda var . Bugünde su indirimi için başvurur yaptım ptt den imzalı maaş bordrosu istedi . Daha maaş almaya başlamadım dedim o belge çıktıktan sonra gel dedi . Ayrıca sgk lı varsa ailede olmaz dedi . Uygulamanın bir kanun metni varmı yoksa keyfe keder bir uygulama mı var ?

İstenen belgelerin listesi foro da

https://r.resimlink.com/NHs79JBOKUte.jpeg

A.garip

Daha 1ay olmadı bende gittim çıkarttım hem engelli kartı hem otobüs kartı, öyle bir şey yok, onu diyen kimse gidin şikayet edin

Üst Alt