Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kartlarında yeni düzenleme mi olacak?

barisvan

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
7
Slm arkadaslar bir aydan beridir engeli karti basvurusunda bulunmusum yeni kartlar gelecek diyurlar bir turlu gelmedi bi bilginiz varmi yeni kartlar nasildir dogrumu boyle bir sey varmi bir turlu yeni kart gelmedi

Ben engelli kimlik kartımı alalı 2 hafta oldu 1.hafta istanbulda ikamet ediyorum bahcelievler il saglık müdürlügüne başvurdum 1 hafta sonra engelli kimlik kartımı aldım öyle birşey olsa bizide bilgilendirirlerdi . siz bi arastırın

eskıden alınan kımlık kartları ne olucak pekı,yanı 2009 alınanlar yanı

bizim elimizde bulunan başbakanlık özürlü kimlik kartları değişecek mi yani,böyle bir şey duymadım.seyahat kartlarında değişiklik olacak mı acaba.

neden değiştirmekten korkuyorsunuz 15 dk yeni kartı veirliyor değğiştirin işte sizin yüzünüzden yeni kartları görenlere laf anlatıyoruız bu yenimi çıkmış diyorlar :D değiştirin coğalalım

Nüfus cüzdanımın üstünde engellilik oranım yazıyo bu yeterli olmaz mı sizce Benim de mi kart çıkartmam gerekiyo :(

ben aile ve sosyal politikalar bakanlığının kartını aldım. şimdi sağlık müdürlüğünden mi almalıyız.

bende aile ve sosyal polıtıkalar bakanlığından aldım 1 hafta oldu

arkadaşlar hangi kartlar yenilenecek,net bir cevap yazmıyorsunuz..bilende yazıyor,bilmeyende.eski başbakanlık kartları geçerli değil mi,eski ücretsiz seyahat kartları geçerli değil mi..ya evet ya hayır yazın.dolaylı yollardan anlatmaya gerek yok ki.zaman dediğiniz kavram önemli.

Eski başbakanlık kartları aynen geçerlidir. Ben bizzat Ankara'da Aile ve sosyal politikalar bakanlığına sordum. Değiştirmek istediğimi söyledim, değiştirmediler. Keyfinize göre değiştirmiyorlar. Ancak özürlülük durumunuzda bir değişiklik olduysa değiştiriyorlar. Yani normal özürlüyken "Ağır özürlü" ibareli rapor aldıysanız güncelleme için değiştiriyorlar. Aksi durumda başbakanlık engelli kartları geçerli.

tşk...seyahat kartlarında bir değişiklik varmı..bayadır araçlara binmiyorum.

Üst Alt