Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm arkadaslar bir aydan beridir engeli karti basvurusunda bulunmusum yeni kartlar gelecek diyurlar bir turlu gelmedi bi bilginiz varmi yeni kartlar nasildir dogrumu boyle bir sey varmi bir turlu yeni kart gelmedi
Ben engelli kimlik kartımı alalı 2 hafta oldu 1.hafta istanbulda ikamet ediyorum bahcelievler il saglık müdürlügüne başvurdum 1 hafta sonra engelli kimlik kartımı aldım öyle birşey olsa bizide bilgilendirirlerdi . siz bi arastırın
neden değiştirmekten korkuyorsunuz 15 dk yeni kartı veirliyor değğiştirin işte sizin yüzünüzden yeni kartları görenlere laf anlatıyoruız bu yenimi çıkmış diyorlar değiştirin coğalalım
arkadaşlar hangi kartlar yenilenecek,net bir cevap yazmıyorsunuz..bilende yazıyor,bilmeyende.eski başbakanlık kartları geçerli değil mi,eski ücretsiz seyahat kartları geçerli değil mi..ya evet ya hayır yazın.dolaylı yollardan anlatmaya gerek yok ki.zaman dediğiniz kavram önemli.
Eski başbakanlık kartları aynen geçerlidir. Ben bizzat Ankara'da Aile ve sosyal politikalar bakanlığına sordum. Değiştirmek istediğimi söyledim, değiştirmediler. Keyfinize göre değiştirmiyorlar. Ancak özürlülük durumunuzda bir değişiklik olduysa değiştiriyorlar. Yani normal özürlüyken "Ağır özürlü" ibareli rapor aldıysanız güncelleme için değiştiriyorlar. Aksi durumda başbakanlık engelli kartları geçerli.