Selam arkadaşlar ben emekli oldum çok şükür darısı emeklilik bekleyenlere de nasip olur inşallah arkadaşlar hastanenin bana vermiş olduğu rapor 1 yıl süreli idi ama ankara bunu sürekli onaylamış ve bende buna istinaden emekli olmuştum şimdi benim sorum şu benim engelli kimlik kartım yoktu yani almamıştım bunun için geçen ay müracaat ettim benden rapor istediler hastanenin verdiği raporun fotokopisini aldılar ve kimlik kartım çıkmış aldım ama benim engelli kimlik kartımı hastanenin 1 yıl süreli şekline göre vermişler yani 2017 yılının 2 ayında bitiyor sosyal hizmetler il müdürlüğünü aradım ve benim raporumu ankara sürekli onayladı neden ona göre vermediniz diye sordum onlarda bana bizi ankara maliye bakanlığı gelirler genel müdürlüğü bağlamaz orası vergi indirimi için olabilir bizi hastanenin raporu bağlar diye cevap verdiler ve raporun süresi bitince kart için tekrar heyete gireceksin dediler ne kadar doğru.
İkinci bir sorum daha var benim 1999 yılında gene çorum devlet hastanesinden işe giriş için müracaat ettiğimde bana sadece göğüsten %65 sürekli raporu vermişlerdi şimdiki raporumda ise göğüs ve kulak ta var yani ben bu eski raporumla müracaat etsem tekrar heyete girmeden süreli verilen engelli kimlik kartımı değiştirebilirmiyim şayet değiştirebilirsem nasıl bir yol izlemeliyim bu konuda beni aydınlatıcı bilgileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarını bekliyorum ve hepinize hayırlı günler diliyorum.
İkinci bir sorum daha var benim 1999 yılında gene çorum devlet hastanesinden işe giriş için müracaat ettiğimde bana sadece göğüsten %65 sürekli raporu vermişlerdi şimdiki raporumda ise göğüs ve kulak ta var yani ben bu eski raporumla müracaat etsem tekrar heyete girmeden süreli verilen engelli kimlik kartımı değiştirebilirmiyim şayet değiştirebilirsem nasıl bir yol izlemeliyim bu konuda beni aydınlatıcı bilgileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarını bekliyorum ve hepinize hayırlı günler diliyorum.