Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kimlik kartı başvurusunda bulundum ancak..?

neslihan doğan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
engelli kimlik kartı başvurusunda bulundum ancak kimlik kartını uygulamasının sadece otobüs indirimleri için verdiklerini söylediler. Peki ama ben zaten 17 yıldır otobüse binemiyorum kiii

Siz ne için kullanılabilceğinizi umuyorsunuz? Hangi ilde nereye başvuru yaptınız?

engelli kımlık kartımın gelıp gelmedıgını ınternetten sorgulatabıldıgımız adres var mı

ben fethiyedeyım ölü denıze gırıste normalde gırıs 4 tl ama engelliler bedava gırıo bır de muzelere vb.ulasımda var hava kara denız yolu

engelli kimlık kartı kac gun sonra bıze ulasır ya da basvuru yaptıgımız yerden mı almamız lazım

Eğitimci06, özürlü kimlik kartı için Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne başvuracaksınız.
Nurdane, özürlü kimlik kartınız adrese gönderilmez bizzat gidip alacaksınız.

Ayrıca:http://www.engelliler.biz/forum/diger/67306-ozurlu-kimlik-karti-ayni-gun-alinabiliyor-mu.html

Ek bilgi:

Özürlü kimlik kartı özürlü sağlık kurulu raporu yerine geçmez. Kimlik kartına sahip her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, mevzuatta münhasıran özürlü kişilere tanınan hak ve hizmetlerden yararlanır. Kimlik kartı alıp almamak özürlü kişinin isteğine bağlıdır.

özürlü kimlik kartı için İstanbul Avrupa yakasında nereye hangi evraklarla başvurabilirim ilginiz için TESEKKURLER

Üst Alt