Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kimlik kartı nereden nasıl alınır?

magnesia

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
engelli kimlik kartı nerden alınır neler isterler ve nerelerde bizlere faydası olur

ve aklıma gelmeyipte bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi?

engelli kartı

raporun varsa sosyal hizmetler ve çocuk esirgeme kurumuna git. orada seni yönlendiriyorlar

evrak olarak neler isterler aldıkdan sonra bu kartı nerelerde kullanırım

raporun aslı yada aslı gibidir mühürlü bi fotokobisi,2adet fotoğraf,kimlik fotokobisi ile sosyal hizmetler çocuk esirgeme kurumuna başvurman gereklidir özürlü kimlik kartı çıkarmak için

Alacağın engelli kartınla;gelir vergisi indiriminden,devlet demir yolları indiriminden,Türk hava yolları indiriminden,yerel yönetimlerin alacağı kararlar ile su indiriminden,devlet tiyatrolarından ücretsiz girişinden,özel telefon(türkcell,vodafone) indiriminden,milli park ücretsiz girişlerinden yararlanabilirsin

Gerçekden bu indirimlerden faydalanan varmı.Otobüslerde indirimli seyahat eden oldu mu?

Abi diğer üye oldugum forumda izmir buluşması düzenleniyordu sadece işitme engelilerin katıldıgı amasyadan aldım gidiş dönüş izmir bileti normalde 120 ytl tutuyordu (60+60) engeli kartımı gösterdim bayana 30 ytl kestiler biletime yani 60 ytl ye izmire gittim geldim

baska sehirlerde oldugunu duydugum su indirimi istanbul da maalesef uygulanmiyor..

Ben attım daha fazla kullanmak istemiyordum .. Daha doğrusu kanıma dokundu o kimlik .. Kış günüydü sobaya attım .. Sen de en kısa zamanda atarsın .. önümüz kış zaten .. Ne yapacaksın ki

Üst Alt