Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kimlik kartı ve refakatçi kartı nereden ve nasıl çıkartabilirim?

ati1

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar benim %92 raporum var engelli kimlik kartı ve eşime Refakatçı kartı çıkarmak istiyorum nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olursanız sevinirim.

[h=2]Engelli Kimlik Kartı Almak İçin İstenen Evraklar Nelerdir?[/h]1. Engelli Sağlık Kurulu Raporu Aslı veya Onaylı Fotokopisi
2. 2 Adet Vesikalık Resim
3. Dilekçe
4. Nüfus cüzdanı fotokopisi

Engelli veya yakını Müdürlüğümüze bağlı Aile Danışma Merkezi'ne başvurarak bu hizmetten faydalanabilir.

NOT: HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ 1 AYDIR.

mudurlugumuze baglı diyorsun ne mudurlugu nerde valiliktemi kaymakamlıktamı aile danısma merkezi nerde sunu acık secık yazın kardesim

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından alınıyor.İlinizdeki Aile ve sosyal politikalar kurumuna başvurmanız yeterlidir.Eğer yoğunluk yoksa bir hafta içinde de alabilirsiniz.Ben bir hafta içerisinde aldım.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı | Buradan bağlı bulunduğunuz ilin Web sayfasından İletişim adresini alabilirsiniz.

Üst Alt