Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kimlik kartına biyometrik fotoğraf olur mu?

Duman6Kestik

Yasaklı Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben yeni TC kimlik kartı çikarticam onun için biyometrik fotograf istiyorlar. 2 hafta sonra da engelli raporunu ilk kez teslim alicam ve aile ve sosyal politikalar il müdürlügüne gidip engelli kimlik karti çıkartma başvurusunda bulunucam. Acaba bu biyometrik fotograflari kullanabilir miyim engelli karti içinde? Bugün fotografciya gidip cekilmek istiyorum. Bana vesikalik ayridir biyometrik başkadır demesinler?

Biyometrik fotograf, vesikalik fotograf yerine kullanilir. Tersi gecerli degildir.
Yani sorun cikmaz. Benim engelli kartimda da biyometrik fotograf var.

Bende engelli katı ehliyet kimlik için biyometrik resim çekildim resim bitaz büyük karta nasıl sığacak acaba mecbur kesilecek

Arkadaşlar ben de merak ettim. Biometrik fotoğraf büyük nasil engelli kimlik kartına sığacak

ben kartı yeni değiştim biometrık foto biraz büyük oldu

Fotoğrafı bilgisayardan tarayıp, oradan küçülterek kimliğe sığacak tıpkı Tc kimlik ve ehliyetlerde olduğu gibi.

Engelli kimlik kartında zaten biyometrik kullanılmaz mı?

Biyometrik fotoğraf; kimlik kartları ve ehliyetlerde kullanılır.

Üst Alt