Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kimlik kartını kaç günde alırım?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bazı indirimlerden yararlanamıyorum sürekli yanımda gerekli olan özürlü kimlik kartını kaç gün içerisinde alabilirim. lütfen acil cvp

valiliklerden alınan kimlikler kolayda..süresini bilmiyorum tam..başbakanlık engelli kartı için özürlüler idaresine falan başvuruyosun..ama valilikten aldığında bi çok yerde geçerliymiş öle demişti yetkili bana..

ibrahimozturk88;

Arkadaşım evvela şahıs olarak tam teşekkülü hastaneye müracaatta bulunursan heyet parası verirsin
Fakat bir dernek veya ilcelerde dernekler kamakamlığa illerde ise dernekler valiliklere baş vurarak tam teşekküllü hastaneden randevu alırlar ve toplu halde belediye arabasıyla giderler
ENgelli kimlik kartının gelme süresi ise biraz uzuyor şu anakadar 3 aydan aşağı gelen arkadaşımı görmedim
Fakat enkısa sürede baş vur.
Mili parklar,müzeler de (ayasofya yer altı sarnıcı vs.)çok işime yaradı
şimdiden hayırlı olsun:cool:

% 40 ve üzeri iş gücü kaybını belirten raporunuz varsa Bakırköy Siyavuşpaşa'da Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne başvuracaksınız.. Orada size gerekli formları verecekler.. Yanınızda raporunuzun onaylı fotokopisi ve 3 adet resim de götürmeyi unutmayın.. Başvurunuzu aldıktan sonra size kartınızı alacağınız gün söyleniyor..

Kartınız aynı yere 10 gün içerisinde geliyor ve gidip alıyorsunuz..

İsmail;
Ayrıca valilik tarafından kart verildiğini hiç duymadım ve görmedim.. Bu bilgiyi kimden aldınız.. Böyle bir kart sahibi olan arkadaşımız var mı merak ettim..?

Anti Oksidan;

Ben mersinden Türkiye ortepedik engelliler vasıtası ile aldım.
Belediye bu konu için ualşım için bir otobüs tahsis etti ve 40 kişiye yakın toplu halde heyete girdik bu dediği olay 10 seneye yakın bir zaman önceydi
fakat şimdi işler nasıl yürüryor onu bilmiyorum

idrs;
Ben arkadaşımızın raporu olduğundan hareketle yazdım..
Yaşadığı yer olarak İstanbul yazıyor..
Raporu da varsa Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne gidecek ve işlemlerini orada halledecek..
Geçtiğimiz sonbaharda eşim için çıkarttım, o yüzden biliyorum..

Sizinki yıllar önce dernek vasıtası ile özel bir uygulama olmuş...

ben ısparta sosyal hizmetler müdürlüğüne başvurdum 20-30 dakika içinde verdiler:) tanıdığım bi abide gitti 10 dakikada aldı
(sizin bahsettiğiniz başka bi kart mı :confused::rolleyes::))

ben aldım 15 günün içinde verdiler

suresı yerıne gore degısıyor arkadaslar kalabalık oranına gore en uzun sure 1 ayı gecmıyo ıstanbulda bıle

Ümraniye Sosyal hizmetler müdürlüyü bana 15 günde çıkar dedi

Evet raporum var %40 üzeri kimlik kartı için bi kaç arkadaşım git al lazım olur ama çok geç çıkıyor demişti bende bi türlü gidip basvurmadım ama gerçektende ara sıra lazım oluyor raporu sureklı gezdıremıyorum yanımda. Heralde en güzeli antioksidan'ın dediği gibi gidip 10 gün içinde alabilirsem cok memnun kalacağım :) hepinize teşekkürler şimdiden sağolun.

engelli kimlik kartı başvuru

4 mart 2020 de baş vurdum bahçeli evlede bana 20 gün dediler 10 gün önce ce baş vurdum sanırım kafalarına göre gün veriyorlar anlmadım :)

Son düzenleme:
bende ilk defa duydum valilik den alındığını arkadaşımız yalnış bilgiye sahip ve ayrıca siyavuş paşadan bende baş vurdum 20 gün sonra gel al dediler 20 ila 30 gün arası veriliyor Sosyal Hizmetler İl Müdürlüklerinden

8 yıllık konu hortlamış :D

Ankara'da başvurduğumun ertesi günü saat:14:00den sonra gelin alın kimliği dediler.

Bende Sosyal hizmete başvurdum bir ay sürüyor dediler

Ben bugün sosyal hizmetler müdürlüğüne engelli kimlik kartı için başvurdum. Kac günde gelir acaba

tuba27

İstanbul'da 2 haftayı bulmuştu benim almam. Bu işler talep yoğunluğuna göre zaman farklılığı gösteriyor anladığım kadarıyla.

Üst Alt