Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kimlik kartını nereden alabilirim?

esma82

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
SElam arkadaşlar ..ilk kez.engellı raporu aldım engelli kimlik kartı nı nerden alabılırım istenenler nelerdır yardımcı olabılırsenız sevınırım .Başka bır şehre gittiğimde bu kimliği değiştirmek gerekmiyor sanırım

sydv den alabilirsin 2 adet resim raporun aslı gibidir nüfus cüzdanı

kimlik kalıcıdır her şehir için değişmez sadece ulaşımda belediyelerin kart sistemleri değişik olduğu için onlar değişir

Evet noterden. Aslında raporu aldığınız hastane de verebilir ama bunu kabul etmeyen kurumlar olabiliyor.

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar

Bende aslına bakıp kendileri fotokopi çektiler.
Bence önce bir arayıp ne istediklerini öğrenmenizde fayda var.

2 fotoğraf ve kendilerinin çektiği fotokopi ile aldım belgemi öncelikle bir sorun derim boş yere noter masrafı yapmayın illa istenirse yaparsınız

Benim İ.E.T.T nin ücretsiz taşıma kartım var , bundan başka engelli kimlik kartı hangi kolaylıkları sağlıyor ?

engelli kimlik kartımla
thy den indirimli bilet alabiliyorum, müzelere ücretsiz girebiliyorum, hastanelerde 65 yaş üstü gibi öncelik alabiliyorum.

Üst Alt