Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kimlik kartını yeniletme..?

malcolmx

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Daha önceden alınmış olan başbakanlık engelli kartlarında herhangi bir değiştirme yenileme varmıdır bilgisi olan olan arkadaşlar yardımcı olurlarmı?

Ömer arkadaşım eğer kartı alırken raporun sürekli ise değiştirmene gerek yok raporun süreli olsaydı eğer rapor bitiş tarihinde yeniden değiştirmen gerekirdi, bu arada şu an aile ve sosyal politikalar Bakanlığı kartı çoğu illerde geçerli bilginiz olsun

Son düzenleme:
başbakanlık engelli kimlik kartları teker teker iptal oluyor artık aile ve sosyal politikalar bakanlığının kartını almanız lazım ikame ettiğim yerde başbakanlık kimlik kartını belediye kabul etmedi seyahat kart için bende mecburen aile ve sos pol bakanlığının il müdürlüğünden yeni kart çıkardım
konu ayrıca şurda tartışılmıştı
http://www.engelliler.biz/forum/ula...rt-nasil-cikartilir-arasindaki-farklar-8.html

artık başbakanlık kimlik kartı kalmadı en kısa sürede aile ve sosyal politikalarbakanlığının il müdürlüğünden yeni kartınızı çıkarın

beyaz kartımın son kullanma tarihi 31.12.2015 di 04.01.2016da unutarak kullandım kartımda yüklü paradan düştü
sonra kartı okutarak ebilet akinasında süresini uzattım bilginize dikkat edin arkadaşlar

Üst Alt