Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kimsesiz biri için devlet himayesi var mı?

Helsinki

Yasaklı Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
2
Arkadaşlar sağlıklı yaşam için her gün sahile yürüyüşe gidiyorum . Deniz kenarında bir kızla tanıştım daha doğrusu bu kızın psikolojik sorunu var . Kendi kendine konuşuyor ve bana denizi temizleyeceğini söylüyor. Her gün sahilde denizi temizliyor aslında çok hoşuma gidiyor o ` nu uzaktan izliyorum . Kola kutularını , poşetleri , cam kırıklarını, yosunları , toplayıp çöpe atıyor. Bir yandan da korkuyorum çünkü sahilde şarap içenler var kıza kötü bir şey yaparlar mı diye ?

şunu merak ediyorum bu kızın kimsesi yoksa engelliler için ; özel yurt okul var mı ? yani kalabileceği güvenli bir yer yada şöyle sorayım kimsesi olmayan engelli bayan yada bay fark etmez bunlar için devlet nasıl bir imkan sunuyor sahip çıkıyor mu?

darülaceze var diye biliyorum himaye olarak aile politikalar ve kaymakamlıkta ilgilenir diye düşünüyorum

Üst Alt