Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kişiye ve ailesine yapılan hakaretler için limak limra hoteli kınıyorum.

ogunaa

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
LİMAK LİMRA HOTEL in Doktoru Olan Faik GAZİOĞLU ve teknisyeni, reception, otel çalışanları güvenlik müdürü çalışanlarından şikayetçiyim.
04.06.2012 Saat: 10:00 ile 10:30 arası otel girişi kameralarına bakarsanız anlarsınız. Kendim Ayaklarımdan özürlü olduğum için tekerlekli sandalye kiraladığımızda bize gelen sandalyenin ayağı kırıktı oynuyordu. Bize Teslim ederken bişey olmaz dediler. Otel çıkışında ise tekerlekli sandalyeyi teslim ederken bu sandalyenin ayağı kırık bunun için 300 tl ödememizi istedi.
Bizde bu sandalyenin teslim alırken önceden kırık olduğunu söyledik. Otelinizin Doktoru Faik GAZİOĞLU ve teknisyeni ve otelin güvenlik müdürü Otel çalışanları Bu ssandalyenin bizim kırdığımızı söyleyerek bizi yalanladı. Bize Hakaret Ettiler. Bizim Çıkış yapmamızı engellediler. Doktor teknisyenin Argo Küfürler Etti. Babamda bu kadar söylentilere karşı dayanamayıp Doktor Faik GAZİOĞLUNA 300 tl yi verdi. Üstümüze kırıldı diye atılan tekerlekli sandalyenin parasını verdikten sonra kaldırıp yere vurdu.
Sonra otelden çıkış yaptık. kemer çıkışında bizi polisler durdurdu. Doktor ve teknisyeni bizden şikayetçi olmuş. Bizi tam 2 saat boyunca beklettiler. Haksız yere bizi şikayet etmişler. Bizim kendilerini ve oteli şikayet etmemiz gerekirken bizde şikayetçi olduk. Ben bir engelli olduğum için bana hararette bulundu. Doktor ve teknisyeni. ve otelinizi engelliye olan saygısızlık. ve hareketlerinizi tüm türkiye duysun.....
http://limakhotels.com/limra/

Yaşanılanlar gerçekten üzücü tatil yapıp stres atmaya giderken böyle tatsızlıklar yaşamak gerçekten sinir bozucu...

keşke en baştan almasaydınız sandalyeyi... insanlara güvenilmiyor... gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarınıza...

bence bunu burada bırakmayın yerel ve bölgesel gazetelere de yazın...

şikayet var sitelerine ve otelin kendi sitesine veya görüş yazacağınız her yere bide şikayetinizi ingilizceye çevirtin onuda yazın dış ülkeden gelen turistte nereye geldiğini bilsin...

Kendi sitelerine şikayet ettim birde şikayetçi oldum. Sizlerden tek isteğim bu yazıyı internete her yere yazmanız teşekkür ederim.

Bunu sizin yapmanız daha uygun olur düşüncesindeyim... sizin isteğiniz bi haksızlık karşısında polise sizin yerinize bizim davacı olmamız gibi bi durum söz konusu yalnışım var ise düzeltin ben bu olayı kınıyorum ve kemer de her yerde de anlatırım...

aşağıda verdiğim sitelere kendiniz şikayette bulunmanız ve gelen cevaplara sizin yorum yapmanız burada olduğu gibi ve oranın yerel basını gibi yazarlar ile irtibata geçmeniz. kemer gözcü kemer haber vs gazeteler seve seve sizle röportaj yapar...
Şikayetvar - Ana Sayfa

Çok Teşekkür Ederim Yaptım Dediğinizi.

Üst Alt