Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kızım üzerine aldığımız araç çalındı! Kasko açısından sıkıntı olacak mı?

25DADAŞ25

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 03.01.2016 tarihinde ruhsatı engelli kızım adına olan aracım kontak üstü çalındı araç Anadolu sigortadan kaskosu var fakat kontak üstü olduğu için sıkıntı ola bileceğini söylediler aracı kızımı günlük tedaviye götürüp getirmek için kullanıyordum çok mağduruz bu konu hakkında yardımcı olabilecek önerileriniz nelerdir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Kontak üstü ne demek anlamadım, kendi anahtarıyla mı çalındı? Kaskoya aracın orjinal anahtarlarını ibraz edebiliyor musunuz?
Aracın anahtarı ile çalınmasında kasko genelde ödeme yapmıyor.

Ayrıca aracın çalındığı an kamera kayıtlaranta görünüyor sigorta şirketi sorun çıkarırsa nasıl bir yol izlemeliyim ? Lütfen yardımcı önerilerinizi bekliyorum

Evet malesef 29 saniyede aracı çaldılar

Kamera kayıtlarında görülse de araç anahtarı ile çalınınca kasko firması bunun anlaşmalı bir komplo olduğunu öne sürüyor.
Aracınız kendi anahtarı ile mi çalındı?

Kasko şirketi öderim yada ödemem diye net birşey demiyor fakat çok araştırdım sıkıntılı gibi gözüküyor

Üçüncü kez soruyorum; aracınız kendi anahtarı ile mi çalındı?

Ufuklar kardeş, ödeme yapmazlarsa nasıl bir yol izlemeliyim kamera kayıtlarında şahıs tam görünmüyor ama araca binip gittiği açıkça ortada kayıtlar polislerde de mevcut

Evet yazdım ya 29 saniyede orjinal anahtariyla

Evet araç orjinal anahtarı ile çalındı araç çalışırken markete girdim girmez olaydım

Ufuk alp bey ?

Anahtar sebebiyle ödeme yapmazlarsa sanırım yargı yolundan başka çare kalmaz.
Önceki yıllarda orjinal anahtarı ibraz edemediğinden kaskonun ödeme yapmadığı bir olayın mahkemelik olduğunu hatırlıyorum dikkatimi çekmişti.
Araç Hyundai idi ve hakim Hyundai firmasına bu aracın orijinal anahtarı olmadan düz kontak vs gibi yöntemler ile çalıştırılıp çalıştırılamayacağını sormuştu. Firma ise immobolizer özelliğinden dolayı bunun mümkün olmadığı şeklinde cevap göndermişti.
Ama dava sonucu ne oldu bilemiyorum.
Allah kolaylık versin, zor bir durum.

Geçmiş olsun, bir Avukata danışmakta fayda var. inşallah bir sorun çıkmaz ödemeyi alırsınız.

Arabanız modeli, yılı ve fiyatını yazar mısınız merak ettiğim için soruyorum.

Bu sigortacıların canı ceheneme vermemek için ellerinden geleni yaparlar allah yardımcınız olsun inşallah doğa sigorta deyildir çok tehlikeliler

Üst Alt