Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kızın büyük dramı

bediscebedis

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Engelli genç kız, annesinin ölümüne dayanamayarak...

İngiltere'de tekerlekli sandalyeye bağlı yaşayan, 24 saat yardıma muhtaç genç kadın, annesinin ölümünden sonra hayatta kalamadı.

Bir yerel yetkili, teklif edilen bütün sosyal hizmet yardımlarını sürekli geri çeviren anne Stephania Wolf (67) ve kızı Sam'in, (29) evlerinde ölü bulunduğunu belirtti.

Doğumundan beri engelli olan Sam'in, annesinin aniden yatağında ölmesinden sonra açlıktan öldüğü sanılıyor.

Olay, bir kuryenin Hertfordshire'daki evin posta kutusunun etrafındaki sinekleri görmesiyle ortaya çıktı.

Komşular, iki kadının 10 yılı aşkın süredir yalnız yaşadığını ve ölümün doğal sebeplerden olduğunu sandıklarını söyledi. (AA)

Kaynak: Engelli kızın büyük dramı - Bugun.com.tr

Ne diyeceğimi bilemiyorum. Hiçmi yakınları falan yokmuş. Zavallı kız açlıktan ölene kadar farketmemişler. Çok üzücü bir olay. :(

ne söylenebilirki üzüldüm ama, bende aynı sonu beni beklemesini isterim aslın da, annem olmadan yaşamak istemem. Belki şuan iyiyim ama buna ragmen annem- annemin olmadıgını düşünemiyorum.

Üst Alt