Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli konferansında konuşan daire başkanınından skandal sözler

engellilerin arasında bile kendi engel grubu dışında böyle bakan var ...

Klavuzu karga olanın burnu b..tan çıkmazmış.Daire başkanı böyleyse...

Skandal sözlere skandal cevap yazıyorum !!

[FONT=sans-serif]cennet ülkem CİNNET ülkesine dönmüş :(

Türkiyenin nüfusu 80 milyon. 12 milyon engelli var ! [/FONT]

[FONT=sans-serif]Bir kadının bile kendisini koruyamadığı bir ülkede engelliye bu yapıLMIŞ çok mu !
[/FONT]

[FONT=sans-serif]Einstein ne demiş ; bir önyargıyı yok etmek bir atomu parçalamaktan daha zor. NOKTA[/FONT]

[FONT=sans-serif]100 YILDA ÇÜRÜYEN BİR ÖNYARGIYI BEKLEMEK İÇİN DAHA ÇOK VAKTİMİZ VAR ARKADAŞLAR[/FONT]

[FONT=sans-serif]BEN GELECEKTE ARANIZDA OLMAYACAĞIM AMA BENDEN SONRAKİLER BARİ GÖRMESİN BUNLARI!.. [/FONT]

[FONT=sans-serif]Parçalanan sadece bedenlerimiz değil bazılarında olmayan minicik beyinlerimiz İNANIN Kİ[/FONT]

[FONT=sans-serif]Akıllı telefonlar yapabiliriz ama siz hiç merhamet eden ve ağlayabilen bir telefon icat edebildiniz mi?

SAĞLIK OLSUN ElhamdülilLah ENGELLİYİM[/FONT]

Takılmayın bunlara arkadaşlar çünkü bizi bizden başkası anlayamaz 😀

O zaman bende şunu diyeyim 😊
Ben kaderimi kalu beladan beri sevdim utanacaksa devran utansın 😉

Tecavüzcüsü serbest kalır,yanlışlıkla çocuğun kolunu kesen doktora 5 bin lira ceza kesilir hayatına ve mesleğine devam eder,karısını öldüren adama ömür boyu hapis cezası istenirken iyi hal yasası,saygın tutum indirimi ve sanığın bir daha suç işlemeyeceği konusunda olumlu kanaate varıldığını gibi saçma nedenlerle ömür boyu yerine 20 yıl ceza alması,masturbasyon yaparak kızlara yol soran herifin pişkin ifadesi ve 2 güne serbest kalacak olması gibi daha say say bitmeyen nedenleri olan ve son zamanlarda orta doğu ülkesine dönen Türkiye'den ne bekliyorsunuz ki bunlar gayet normal hatta ve hatta şaka gibi gelebilir ama iyi günlerimiz bile diyebilirim.Allah kolaylık versin.

Hatasız kul olmaz başkanı hatasıyla kabul ederiz :)

Bu adama göre yaradan hatalı üretim mi yapıyormuş.

Adamın hayatı kaymış bundan bir cacık olmaz kaile almayın.

bunun gibi beyinden yoksun olanlara neden veriliyor bunca yetki kendi ailesini bile mal gibi gören bir insanın engellileri nasıl göreceğini umuyorlar, işi ehline vermek daha iyidir hiç olmazsa üretkenlik artar.....

arkadaşlar takmayın böyle ufak tefek şeylere velev ki bu şahıs engelliye hatalı demek istedi ne olacak ? Benim ekmeğimi mi veriyor ? Hayatımı mı çekip çeviriyor ? ona muhtaçlığım mı var? Şahıslar böyle konuştu diye ben hatalı mı olacağım? herkes bilir kişi mi oldu yani ? boş verin takmayın belki hayırlı evlatlar demek istemiştir

Gercekten bunlar bizim ilkemizde oluyor dimi. Allah islah etsin.

Ali bu tipler devletin her kademesinde karşına çıkabilir. İyi bir zihniyet değil bence kendisi çocuklarını bu kafayla yetiştiriyorsa vay anam halimize. Öyle gülüp geçmek nereye kadar. Maksat şahıs değildir umarım zihniyetidir.

bu ALLAH'a hakarettır bızı hatalımı yarattı yani .

Yaw hoca şahsına ait olduğundan emin misin..bir dna testi yaptır derim ondan sonra konuş..hem ölünce anasının adı ile anılıyorlar baba adını neden okumazlar..demekki o 6 çocuk onun bunun çocuğuda olabilir..hata belki o yüzden yokk..daire başkanına bakın..bu g..ları neden başkan yaparlar

yaw arkadaşlar bakmayın bu gibi şahıslara ben yeni Devlet memuru oldum Ekpss ile eğer iş hayatımda bu şahısa benzer şahıslar olursa benimde dilimde kelepçe yok ya yemem içmem uğraşırım ben size gülüp geçin demiyorum sadece umursamayın takmayın karşınızda ki kim oluyor önce ona bir bakın sonra lafını ciddiye alın açıkcası ben bu açıklamayı ciddiye almadım mesela Profesör Doktor olan biri böyle bir açıklama yapsaydı ciddiye alırdım (şahsım olarak üzülmezdim yine) unutmayın Vampirler kanla beslenir deyim siz anlayın gerisini :)

Yazık Kendisinde hata olduğunu düşünüyor; sanayide tanıdık ustalar var iletişime geçsin ne arızası varsa halederiz

Üst Alt