Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Kriterleri kısmen değiştirilecekmiş..?

columbo

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
01.09.2013'ten itibaren 'engelli kriterleri'nin kısmen değiştireleceğini öğrendim. Bu konuda detaylı bilgi sahibi olan var mı? Sevgiler, Selamlar

kimden öğrendin bunu macliste suan bekleyen aile bakanlina ait kanun var ama oda ekim kasim ortasi ancak cikar

Kardeşim 15 ocak yönetmelği alıştırma idi çıkacak yasa benzer şartları onaylayan ve son uygulamalr dışına çıkmayacak gibi görünüyor.
Her hangi boş bir ümide kapılmaman için bir öneri.

septik40;

valla artik hersey kebus gibi oldu saten ben artik umudu kestim bu hukumetten......

Bakalım göerelim devlet için engelli olmanın anlamı nedir ve engelli birey için ne yapmaktadır

Sevgili Arkadaşlar ist01, septik40, denizin kızı, verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. Zaten sorumdan da anlaşıldığı gibi, konuyu tam anlamadan bir duyum üzerine sormuştum. Bu arada araştırdım. Engelli Kriterleri değişmiyor, sadece SGK'nun malulen emekliliğini hakedebilmek için 'SGK'nun engelli kriterleri değişiyor, bu da 1 Eylül'den itibaren. Haberin kaynağı da geçen hafta Hürriyet gazetesinin malülen emeklilik ile ilgili olarak yayınladığı 5 günlük yazı dizi. Yazarı Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Pekten. Maalesef yazıyı ben de okuyamadım. Hepiniz Sevgiyle Kalın.

Üst Alt