Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli maaşı alanlar bayramda ikramiye alacak mı?

theboy

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
15
Merhabalar, Hayırlı aksamlar herkese bir şey soracagım engelli aylıgı alan her hangi bir bir kişi Kurban bayramı ikramiyesinden yararlanabilir mi örnek vermek gerekirse biz. Şimdiden teşekkürler.

theboy

Evde emekli yoksa belediyeler veriyor bayram parası ama yeni başvuru bu bayrama yetişmeye bilir

theboy
Bugüne kadar öyle bir şey olmadı benim bildiğim

Ramazan bayramı ve Kurban bayramı ikramiye ödemeleri 4A-4B-4C emekli aylığı, yaşlılık aylığı, vazife malullüğü aylığı, malullük
aylığı, ölüm aylığı ile sürekli iş göremezlik geliri ve ölüm geliri alanlara ödenir.. Bunların dışında kimseye ödeme yapılmaz.

selam arkadaşlar. googleden yazarsanız daha net bilgi alırsınız. haber sitelerinde şöyle bir haber var. kurban bayramı öncesi dar gelirli ailelere 500 tl bayram harçlığı verilecekmiş. başvurular. e devlet den açık kapı üzerinden yapılıyomuş. bilginize..

iptekicanbaz

Yalan haberdir para yok vermezler asgari ücrete zam yapmazlarsa temmuzdan sonra maaş bile alamıcaz

İkramiye değil de ayrı bir destek paketi kapsamında...

Son düzenleme:
iptekicanbaz
Evet öyle birşey var ben paylaşım yaptım o konuda ama silmişler 12 ay olacak 450 - 600 tl arası başvurular 27 haziranda e devlet veya vakıfardan yapılacak

tolg@
[FONT=sans-serif]Evet öyle birşey var ben paylaşım yaptım o konuda ama silmişler 12 ay olacak 450 - 600 tl arası başvurular 27 haziranda e devlet veya vakıfardan yapılacak[/FONT]

Barda5 açık kapı üzerinden başvurular alınıyormuş. her maaş alana değilde. başvuru sahibinin durumuna göre onay verip. ortalama 500 tl bayram harçlığı adı altında veriyorlarmış. ben başvuru yaptım. bayram sonuna kalabilir dediller. şimdi açık kapı üstündnde baş vurucam. denemek gerek.

@Barda5 bire bir gidicem bu gün sorucam vakıfa. olumlu olursa bilgi veririm.
E devletten yap bence açık kapıdan olmuyor diye okudum ben

https://www.acikkapi.gov.tr/ bu adreste yazıyor tıkla oku

iptekicanbaz
[FONT=sans-serif]E devletten yap bence açık kapıdan olmuyor diye okudum ben
[/FONT]

[FONT='inherit']Sosyal medya üzerinden yayılan "Açık Kapı" hizmeti üzerinden başvurulması durumunda, bayram harçlığı benzeri sosyal yardımların yapılacağı yönündeki haberler asılsızdır. "Açık Kapı" birimlerinin yardım dağıtmak, sosyal destek ödemesi gerçekleştirmek gibi bir görevi bulunmamaktadır. Bu şekildeki asılsız haberlere itibar edilmemesi önem arz etmektedir.[/FONT]

https://www.acikkapi.gov.tr/
[FONT=sans-serif] bu adreste yazıyor tıkla oku[/FONT]

Adı da imalı, Açık Kapı... İç İşleri Bakanlığı bünyesindeki...
Malum, ülke sınırlarının kevgire çevrilip kaçak göçmen istilasına göz yumanın başında olduğu Bakanlık.

Barda5 açık kapı dan başvurum alındı ve bilgili birime yönlendirildi. işlem i aldılar. cimerdende yazdım ilgili makamlara sevk edilmiş. beklicez bakalım.

Arkadaslar 27 snde baslayan yardm basvuruyu e devlette nerden yapcaz

hiramm
E devlette sosyal yardım başvuru ekranında yazıyor Türkiye aile destek paketi diye ayrıca açıklamayada yazın

kurban bayramı 9.da başlıyor ödemeler ayın 5.de başladığı için bayram öncesi almış oluyoruz zaten

Üst Alt