Kalem
Abla 1.paragraf dediğin gibi.2.paragraf fax gönderdim dosya ordan oraya sonra heyet dediğin gibi yetişmeyecek ama ocak 13 bence bu geçen ayın parasını alıcaz galiba.Abla mahkeme kararında hem annem hem babam velayeti var.Sadece babamın yok anneminde var.
Maaş konusuna gelince şimdi annemin her ay 13-14 gibi 820 lira para yatıyor bu büyük ihtimal bakım parası.Babamın hesabına bez parası yatıyor ve yeni öğrendiğim 3 aylık maaşı yatıyor.
Babam 6 aydır evde yok ve bez parası sakatlık parası o alıyor.Şuanda ayrılık süreci içerisindeler.Annemin kardeşin velayetini sadece mahkeme kararı ile alınıyor diyosun galiba abla.Bizde şuanda önemli olan sen demişsin abla kardeşin aylığı çekebilir ama nasıl kardeşim sakatlık aylığı bez parası babamın hesabına geliyor bunu nasıl yapcaz nereye başvurcaz o 2 maaş bize gelsin.
Abla 1365 liralık aylık dediğim eğer işlerim halledilirse annemin hakkı olan para nedir bu.820 lira bakım parası alıyor.170 lira 2 aylık pez parası.1370 lira gibi 3 aylık sakatlık parası var.820+bez 1 aya bölersek 85+sakatlık maaşını yani 1370 lirayı aya bölersek 1 aylık 460 lira ediyor.Yani toplamda 1 aylık 820+460+85=1365 lira ediyor bu para annemin hakkı kardeşimde hakkı zaten %98 özürlü.
Sizin sitenizde yazıyor %70 yukarı 3 aylık sakatlık maaşı 1370 lira bez parası 170 lira zaten annemin hesabına yatan para 820.Annemin geliri dediğim abla aldığı bakım parası ve diğerleri umut ediyoruz annemin üstüne olur ve aylık 1365 lira alır onu demek istedim.
Abla şuanda eskişehirde 3 kişi kalıyor kaldığımız ev babamın üstüne tapu.Babamın ikametgahı trabzonda bizim 3 kişi eskişehirde yani eskişehire aldırdık.Annemin üstüne hiç bir türlü mal varlığı yok.Sadece bakım parası alıyor o zaten hakkı.Başka gelirli olan yok.
Annemin geliri yok bakım maaşı var.Benim gelirim yok ben öğrenciyim okuyorum açık öğretim kardeşim zaten sakat.Durum bu abla.