jonjon
Selam
maddi imkanın yoksa aylık 600TL paraya muhtacsan gecim sıkıntın varsa 2022 engelli maşına gec ama aylık 600TL paraya ihtiyacın yoksa sakın olaki devlet hastalerine duşme
ben haftada 3 gun surekli devlet hastanesindeyim hemde Turkiyenin en buyuk en kapsamlı bir devlet hastanesindeyim ama dışardaki bir kediye bir köpege gösterilen ilginin ceyregi kadar ilgi alaka göstermiyolar ne yazıkki ilaclarım bitiyor doktora söyluyorum doktor diyorki ne cabuk bitirdin yiyormusn ilacları ne cevap verirsin bu durumda istersen bi sert cevap ver direk guvenligi cagırıp hakkında tutanak tutturuyolar sana en basit olayı anlattım
diger saglıkla ilgili konulara hic girmiyorum dedigim gibi aylık 600TL paraya muhtacsan 2022 engelli maşına gec ama 600TL ye muhtac degilsen sakın olaki Devlet hastanelerine duşme aklıma geldi sana bir olay daha anlatayım
6 ayda bir devlet hastanelerine saglık bakanlıgı tarafından denetime geliyolar denetime gelmeden 1 gun önce hastanenin haberi oluyor
bu işin normali habersizce denetim olması gerekirken Devlet hastalerinde 1 gun önceden haberleri oluyor şakagibi ama gercek
senin anlıyacagın sadece kagıt üstünde boş bir denetim hastaya ne oldugu ne olacagı umurlarında degil
nasıl olsa bankamatik kartları cebinde devlet her ayın 15'şinde otomatikman maaşlarını yatırıyor
denetimi haber aldıkları gun hemen hastaların saglıgı konusundaki arac gerecleri cıkartıp hastaların saglıgını düşünüyolarmış
izlenimi veriyolar birde bu işlemi yaparken hemşireler söyleniyolar hastaneyi denetime hazırlayıp uygun bir sekile getiriyolar zaten denetime gelenlerde odadan iceri girip en fazla 5 saniye odaya bakıp hemen cıkıyolar kısacası denetim sadece kagıt üstünde yapılıyor denetimciler gittikten sonra butun hazırladıkları herşeyi kaldırıp
eskisi gibi saglıksız bir ortam yaratıp ay sonunu bekliyolar bu şekilde devam edip gidiyor
şimdi top sende aylık 600TL mi yoksa iyibir hastane ortamımı karar senin