Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli maaşı için rapor alırken hastane ayrımı mı var?

bboy2pac

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
selamın aleyküm öncelikle arkadaşlar sağlık kurulundaKİ bayan bana maaş alma seçeneğini işaretlersem 9 eylül üniversite de hastahanesinde giremeyeceğimi söledi bende sürekli orda giriyorum orda da girmeye devam edeceğim diye düşündüğümden ve de eve de hastahane yakın olduğundan işaretlemedim maaş alma kısmını bölece yazı işlerine kaydedildi maaşsız olarak şimdi hastahaneden beni yönlendireceklerini sölediler diyaliz merkezlerine bu durumda maaş alma olayını nasıl yapabilirim tekrardan madem 9 eylülde giremeyeceğim bari maaşımı alayım dedim ve de diyaliz hasta maaşları ne kadar oluyor arkadaşlar lütfen bilgisi olan aydınlatsın çok teşekkür ederim

Diyaliz hasta maaşı derken evde bakım aylığından mı bahsediyorsunuz?

hayır engelli maaşı kasdettiğim ev bakımıyla alakası yok

bboy2pac
üniversite hastanesine engelli sağlık kurulu raporu almak için mi gittin? boyleyse devam edeyim.
sana raporu ne için kullanmak istediğini sorduklarında "sosyal yardım/2022 engelli aylıgı için" dedin. oradaki bayan da sana bunu işaretleme dedi sana. öyle mi?
eger boyleyse halt etmiş o bayan! raporu 2022 aylıgı almak için alsan bile 2022 aylıgı almadıkça raporda o kısmın işaretli olması sana sorun çıkartmazdı.-
o kadının aslında sana anlatmak istediği konu şu. 2022 engelli aylıgı alırsan sağlık güvencen eski yeşil kart gibi olacak. bu durumda haliyle universite hastanelerinden sevksiz yararlanamayacaksın.
sen de şimdi "zaten universite hastanesinden yararlanamıorum o halde 2022 engelli aylıgı çıkartayım" diyorsun:)

devam edeceğim. ama önce şu sorumu cevapla lütfen: sağlık güvencen hangi kapsamda şu an? yakınlarının sağlık güvencesinden mi yararlanıyorsun yoksa eski yeşil kart gibi olan 60/c 1 GSS kapsamında mı sağlık güvencen?
bu sorumu cevapla devam ederiz.

Üst Alt