Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli maaşı için raporda 2022 değerlendirmesi olmak zorunda mı?

goodboy

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Bilen varmi bu konuyu ?? gittigim kaymakanlik bana dedidiki gelir tespitinden pirim den yarralanirsin bide sosyal yardimlasma desteginden dedi Bende 2022 massinada bavuracaktim dedim kayamakanliktaki memurlar bana raporunda sosyal yardim kismiida degerlendirilmedi yaziyor ona basvuru veriremeyiz ya buna ewet yazdircaksin yada 2022 massi icin yeniden rapaor alacaksin dendi halbuki aldigim hastanede kurum %46 oraninda ne hak varsa yararlanirsin demisti ben rapor alirken ise girmek ve tum haklardam yararlanmak ocin diye dilekce ile basvurmustum zaten raporu alirsan yaralanirsin denildi 12.02. 2018 %46 engelli raporum var suresiz simdi iyice karisti ben issizzim hic bir gelirim yok ne yapmaliyim yardim ederseniz sevinirim

gittigim kaymakanlik bana dedidiki gelir tespitinden pirim den yarralanirsin bide sosyal yardimlasma desteginden dedi Bende 2022 massinada bavuracaktim dedim kayamakanliktaki memurlar bana raporunda sosyal yardim kismiida degerlendirilmedi yaziyor ona basvuru veriremeyiz ya buna ewet yazdircaksin yada 2022 massi icin yeniden rapaor alacaksin dendi halbuki aldigim hastanede kurum %46 oraninda ne hak varsa yararlanirsin demisti ben rapor alirken ise girmek ve tum haklardam yararlanmak ocin diye dilekce ile basvurmustum zaten raporu alirsan yaralanirsin denildi 12.02. 2018 %46 engelli raporum var suresiz simdi iyice karisti ben issizzim hic bir gelirim yok ne yapmaliyim yardim ederseniz

Özürlü sağlık krulu raporunda %40 ve üstü özür oranı belirtilmişse ki belirtilmiştir, 2022 aylığı için o raporla başvurabilirsin ablam.

Sorun çıkaran memurlara 2011/21 sayılı Genelge'ye bakmalarını söylersin.
2011/21 sayılı Genelge der ki:
"
4.10. Sağlık kurulu raporlarında %40 ve üzeri özür oranı belirtilmişse raporun kullanım amacında ayrıca "2022 sayılı Kanuna göre düzenlenmiştir" ibaresi aranmayacaktır. "

Üst Alt