Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli maaşı ile işsizlik maaşı aynı anda alınabilir mi?

fasfor

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar konuda sorduğunu gibi işten çıkarıldıktan sonra işsizlik maaşına başvurup aynı zamanda engelli maaşına başvurabilir miyim

Devlet enayimi ki iki maaş birden versin.bu dediğin hayel ötesi bir şey. Işsizlik ödeneği bitince alırsın engelli aylığını

Arkadaşlar Merhaba,

Ben işsizlik maaşı alıyordum. 10. Ay’ın sonundan itibaren alamayacağım. Öğrenciyim ve ailemden farklı şehirde kirada yaşamaya başladım. Tek gelirim işsizlik maaşıydı. İşsizlik maaşımı bu ay 820 TL olarak alacağım. Muhtaçlık gelirinin altında kalıyor. İşsizlik maaşım bitmeden engelli maaşına başvuru yapsam alabilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz?

Toplam gelirin 1/3 gecmiyorsa kkisinide alabilirsin kira bedelin ve issizlik maasin 855 lirayi gecerse alamassin tek yasadigin icin gelirin 1/3 gecer

İşsizlik maaşım 820 TL ve Kira'da oturduğum evin kirası 500 TL gelirim 855TL muhtaçlık gelirini geçmiyor. Alabilirim değil mi?

Tek oturuyosan 500+820=1320 TL geçiyor bu durumda alamasın evde calışmayan geliri olmayan biri daha varsa alırsın

Burak1234
ödenen kıra gelire eklenmıo.emsal kıra bedeli diye gelirden düşüo bu durumda 820- 500: 320 olur arkdasın geliri.fakat işsizlikte olsa aldıgı maaştan dolayı engellı maaşı olmaz dıe biliom
yapması gerekn son maaş gününden sonra başvursun

muhammetyasirozdemir
işsizlik maaşının ne kadar olduğu / işsizlik maaşı alıyorken hane gelirinin uygun olup olmadığı önemli değil. işsizlik maaşı alırken sigorta kaydın olduğu için 2022 aylık başvurun alınamaz. işsizlik maaşın sonlanır sigorta kaydın sona erer o şekilde başvurabilirsin.

Üst Alt