Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli maaşım çıkmış. İlk maaşı ne zaman nereden alacağım?

arda43

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
melek abla merhaba

bende %65 engelliyim bu hazıranın 10 da maaş için baş vuruda bulundum bana 20 gun sonra cıktı maaaş ama eylulde alıcaksın dedıler maaşı mı 1975 doğumluyum ben bu maaş için nereye gidicem almam için bir evrak felan da vermedıler neyle nerden nezaman allabilirim maaşı teşk ablacım

@arda43 evrağa gerek yok ablası. T.C. kimliğinle birlikte herhangi bir PTT şubesinden 2022 engelli aylığını çekebilirsin. T.C. numaranı söylemen ve kimliğini göstermen kafi:)

2022 engelli aylığına haziran'da başvurmuşsun. bu durumda aylık başlangıç tarihin 1 temmuz.

rapor oranın % 65

eylül'de temmuz + agustos + eylül dönem aylığı olmak üzere toplam 1888,30 TL alacaksın inşallah:)

ödeme günleri için bkz: https://www.engelliler.biz/forum/20...donemi-odeme-gunleri-ve-aylik-miktarlari.html

abla teşk ederim bu da bilgiler için yanlız ben bilgilerimi yanlış yazmışım: Yardımın Hak Sahibi Başvuru Tarihi
Engelli Aylığı UFUK ERAYDIN - 5733....... 08/05/2017 BEN başvru tarihini yanlış yazmışım abla öüzr 5.aymış başvuru tarıhim

arda43 o zaman hesap değişir ablası:) mayıs'ta başvurduysan aylık başlangıç tarihin 1 haziran olur. bu durumda eylül'de toplam olarak 2265, 96 TL alırsın.

ablam tesk ederim emeklerin için allah senden razı gelsin senide yorduk ama hakkını helal ett

Merhaba ablacm ben 18 ocakta başvurdum e devletten baktım ödemeniz hazırdır diyor param görünüyor PTT ye gitsem alabilir miyim acaba

belli talihlerde hesapiniza geciyor ayin 5 den 10 kadar bi süre var galiba doğum tarihi son rakama göre

Doğum tarihim sonu 6 o zaman ayın kaçında alırım

bu kardeşimiz birimiş ne kadar alır 2022 aylık oldu aylık ne kadar alır ?

Üst Alt