Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli maaşım ne kadar sürede bağlanır? İlk maaşım kaç TL olur?

Melekciks

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 04.03.2021 tarihinde sosyal yardımlaşmaya engelli maaşı için başvuruda bulundum. Rapor oranım %43 Dün e devlete yardımın durumu devam ediyor yazmış. Yani kabul edilmiş ama miktarı yada şu tarihte alabilirsiniz yazmıyor. Doğum tarihim 1988. İlk maaş ne zaman verilir ve ne kadar verilir?

Evet onaylanmış engelli maaşınız doğum yılının değilde TC numaraninizn son rakamına göre çekebilirsiniz. 4. Ayın 5 inde basliyo maaş gunleri

Maasinizda 609 TL

İlk maaşım hangi ay ve ne kadar verilir onu merak ediyorum?

Önümüzdeki ay alabilirsiniz 4. Ayda yani TC nizin son rakamına göre yatmakta maaşlar netten bakın son rakamının hangi güne geldiğini, engelli maaş günlerinin. Dediğim gibi maaşınız 609 TL %40 ve %70 arası 609 TL. %70 üzeri ise 914 tl

Melekciks
2022 ler aylık ödenıyo .ve kabul değil başvuru tarıhınden geçerlı oluo sız zaten 3.ayda başvurmusnuz ve hemen kabul edılık .o yuzden 4. ayda yani nisanda tek maaş alırsınız
[FONT='inherit']engelli maaşları alma takvimi...
[/FONT]

[FONT='inherit']
  • Doğum tarihinin son rakamı 0 – 5 olan kişilere her ayın 5 inci günü.
  • Doğum tarihinin son rakamı 1 – 6 olan kişilere her ayın 6 ıncı günü.
  • Doğum tarihinin son rakamı 2 – 7 olan kişilere her ayın 7 inci günü.
  • Doğum tarihinin son rakamı 3 – 8 olan kişilere her ayın 8 inci günü.
  • Doğum tarihinin son rakamı 4 – 9 olan kişilere her ayın 9 uncu günü
[/FONT]

Şimdi oldu çok teşekkür ediyorum istediğim cevabi aldım.

aylıklar başvuru tarihinden itibaren mi ödenir?

merhaba arkadaşlar

ben 4 martta başvurmuştum. bana kabul değil başvuru tarihinden itibaren ödenir dendi. ama mart nisan mayıs yerine 2 aylık yatmış. yoksa kabul tarihi mi geçerli acaba teşekkürler

Üst Alt