Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@enes75 teşekür ederim kardeşim yazdıgın içi sagol sizinde sorun olursa bana yazın yardımcı olurum *veli* kardeşim teşekür ederim sag ol kardeş ayrıca maaşın kesilmez rahat ol
ramazan,
%60 olan rapora itiraz ettiğin için, verilen % 93olan raporu hakem hastaneye onaylatman gerek değilse hiç bir işine yaramaz, il sağlık müdürlüğü seni bi hakem hastaneye sevk etmiş olmalı git raporu onaylat daha sonra sydv başvur maaş için.
velikardeşim 100de 60 olan raporaittirazettim 100de 100dür ve çelişkili buldular ondan sonra ikinci tekrar hakem hastaneye sevk ettiler 100de 93 rapor aldım buda ikiyıldır sürekli degil süresiz
eneskardeş benim 3raporum var ilk rapor 100de 60 sürekli buna ittiraz ettim 100de 100 rapor çelişkili dediler tekrar heyete girdim 100de 93 rapor verdiler oda iki yıl süresiz buna göre engelli maaşım baglanırmı teşekür ederim saygılar
@RAMAZN dur ablacım senin anlatmak istediğini sana da arkadaşlara da ben özetleyim
şimdi senin % 60 oranlı engelli sağlık kurulu raporun varmış. sen de il sağlık müdürlüğüne gidip bu rapora itiraz etmişsin. il sağlık müdürlüğü de seni başka bir hastaneye sevk etmiş. o hastane de % 100 rapor vermiş. haliyle itiraz edilen raporla arasında çelişki olduğu için yani ikinci rapordaki karar farklı olduğu için bunda da il sağlık müdürlüğü seni hakem hastaneye sevk etmiş.
hakem hastane de sana % 93 oranlı engelli sağlık kurulu raporu vermiş.
hakem hastanenin verdiği rapor kesindir
hepsi bu kadar
e-devlete 2022 aylığı için bakmışsın. orada aylık durumu için "devam ediyor" yazıyormuş. yani aylığın baglanmış hayırlı olsun
ramazan, 15 Haziran basvurunca,, 1 temmuz itibariyle maaş baslar, işlemler yetişirse Temmuz +agustos +Eylül dönemi(Eylül, Ekim, Kasım) PTT den alırsın.