Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli maaşım onaylandı mı belli değil!?

RAMAZN

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
4
arkadaşlar 100de 93 raporum var iki aydır onaylanmadı kaymakam sallıyor 144 kabul olmuş diyor hangisi dogru bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

E devlet ten sorgula, yardım devam ediyor yazarsa onay verilmiştir.

velikardeş edevletten aradım yardım devam ediyor diyor artı müstehaktırpozisiyon alabilir yazıyor buşekildir aylık alabilirmiyim teşekürler

RAMAZN

Yardım durumu;Devam ediyor
Şeklinde ise, Evet maaşınız onaylanmış, hayırlı olsun.

@enes75 teşekür ederim kardeşim yazdıgın içi sagol sizinde sorun olursa bana yazın yardımcı olurum
*veli* kardeşim teşekür ederim sag ol kardeş ayrıca maaşın kesilmez rahat ol

Alırsın ve ggs nı devlet ödeyecek
Sağlık güvencesindesin artık.

@enes75 kardeşim edevlet açtım aynen senin dedigin gibi yardım devam ediyor müstahaktır povisiyon alabilir diyor teşekürler

sagol @*veli* kardeş işallah bayramdan önce maaşları alırız

velikardeş günaydın benim 60 olan sürekli raporumdada buedevlettekiyardım devam ediyor yazıyordu şimdiki vakıfa verdigim rapor 93 dür yanibunda aynısı yazıyor diyecgim şudur sürekli rapora ittiraz süreli rapor 2yıllık budayeni işlemekoyduk demek istedigim budur yanılmıyalım saygılar

İki defa rapor mu aldın ramazan,

arkadaş ilk raporum100de 60tır benburapora ittiraz ettim hakem haastane bana 100de 93 raporu 2yıllık verdi burapor onaylanırmı diycem budur

notbirinci ittiraz 100de 100 ikinci ittiraz 100de 93 ikiyıllıktır onay olurmu teşekür

İkinci raporda oran farklı oldugu için hakem hastaneye gittin mi.

@RAMAZN

Hakem hastanenin kararı onaylanır,raporun %93 müş,bakarsın süreliyi sürekliyede çevire bilirler,zira onların yaptıkları işleme akıl sır ermiyor.

Bazı arkadaşların böyle yüksek oranlı raporları süreliyken,sürekli olarak geldi.
Bakmışsın sanada bir sürpriz yaparlar.

not zaten 100 60 sürekli raporum vardı bu rapora ittiraz ettim ilk ittirazı çelişkili gördüler ikinc rapor 100de 93 bukadar

evet gittim ve 100de 93 ikiyıl süreli tekrar ikiyılsonra hakem hastaneye sevk alıp heyete girecem

arkadaşlar bu son aldıgım rapor 100 de 93 onay olurmu saygılar

evet dogrudur

velikardeş gittim 2yıllık 100de 93 verdiler

tekrar heyete 2yıl sonra

ramazan,
%60 olan rapora itiraz ettiğin için, verilen % 93olan raporu hakem hastaneye onaylatman gerek değilse hiç bir işine yaramaz, il sağlık müdürlüğü seni bi hakem hastaneye sevk etmiş olmalı git raporu onaylat daha sonra sydv başvur maaş için.

velikardeşim 100de 60 olan raporaittirazettim 100de 100dür ve çelişkili buldular ondan sonra ikinci tekrar hakem hastaneye sevk ettiler 100de 93 rapor aldım buda ikiyıldır sürekli degil süresiz

eneskardeş benim 3raporum var ilk rapor 100de 60 sürekli buna ittiraz ettim 100de 100 rapor çelişkili dediler tekrar heyete girdim 100de 93 rapor verdiler oda iki yıl süresiz buna göre engelli maaşım baglanırmı teşekür ederim saygılar

@RAMAZN dur ablacım senin anlatmak istediğini sana da arkadaşlara da ben özetleyim:)

şimdi senin % 60 oranlı engelli sağlık kurulu raporun varmış. sen de il sağlık müdürlüğüne gidip bu rapora itiraz etmişsin. il sağlık müdürlüğü de seni başka bir hastaneye sevk etmiş. o hastane de % 100 rapor vermiş. haliyle itiraz edilen raporla arasında çelişki olduğu için yani ikinci rapordaki karar farklı olduğu için bunda da il sağlık müdürlüğü seni hakem hastaneye sevk etmiş.

hakem hastane de sana % 93 oranlı engelli sağlık kurulu raporu vermiş.
hakem hastanenin verdiği rapor kesindir:)
hepsi bu kadar:)

e-devlete 2022 aylığı için bakmışsın. orada aylık durumu için "devam ediyor" yazıyormuş. yani aylığın baglanmış hayırlı olsun:)

sorun yok ablası. kafan rahat olsun artık yahu:)

Kalem hanım abla çokteşekürederim bei rahatlatınız allah razı olsun hepinize iyi bayramlar

:rolleyes:

ramazan.
İlk rapor %60,iikinci rapor %93sandım. Onaylattınsa sorun yok maaşını alırsın.

velikardeşim işleme koydum ankara 144 onaylandı diyor sosyal yardım vakır sonuçlanmamış diyor

kardeşim buvakıf nasıl oluyorda işleme vereli 2ay olmuş halen diyor onaylanmamış diyor ekmek kuran çarpsın birşey anlamadım

E devlet te bak sen, 2022 basvurunca alındı kağıdı verildi mi sana.

edevlet yadım durumu devam ediyor diyor müstehaktır povisiyon alabilir diyor

katılım payı hayır diyor

60cengelli 2022maaşalanlar diyor

alındı kagıdı neoluyor kardeş

bayramdan önce 2022 yatarmı acaba yatamzsa kkötü. bilen varmı

arkadaşlar bugün ankarayı yai 144ü aradım benim maaşım haziranın 22sinde onaylanmış ankara bana dediki eylülün 8inde pttden maaşını hesabına yatar sende paranı çekersin dedi

not vakıfa haziran 15 işleme koydum onay haziran 22 de onaylanmış teşekürler

arkadaşlar bana ankara eylülün 8inde maaşı alabilirsin dedi bence bayramdan önce maaşlar ödenmez

leventkardeş bence bayramdan sonra maaşlar verilecek

ramazan, 15 Haziran basvurunca,, 1 temmuz itibariyle maaş baslar, işlemler yetişirse Temmuz +agustos +Eylül dönemi(Eylül, Ekim, Kasım) PTT den alırsın.

velikardeşim teşeküederim yardımcı oldugun için sagol iyigünler yine yazışmaya devam ederiz

Olur ramazan,, ne zaman istersen
Özelden, forumdan.

Üst Alt