Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli maaşına nasıl alabilirim?

özgür ateş

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Benim %80 iş göremez raporum var ve 2 arkadaş yaşıyoz bir evde en gelli maaşına baş vurmak istedim bana söylenen aynen söyle ne senin sosyan güvencen olacak nede beraber yaşadıgın arkadaşın sosyal güvencesi olacak şart lar uymuyor dedi ve geri çevirdiler .. Raporumda sosyal yaldır ala bilir diye yazıyor ama ben hiç bi yardım alamıyorum nasıl iş anlamadım aytınlatırsanız sevinirim

İkamet ettiğiniz adresin Gelir durumuna bakarlar bildiğim kadarıyla ama arkadaşın senin aile bireyin değil sen onu bir tam araştır çıkması gerekir.

Tamam arkadaşı yok sayalım ama diyorkii seninde çalışmaman lazım ben part tayım yani yaı zamanlı çalışıyorum engelimdem dolayı 600 tl gelirim var ben bunu da söyledim senin hiç çalışmamaman gerekiyor diyorlarr bunlar bana biraz sacma geldi ama gene de bi sorayım dedim ve hangi yolu takip etmeliyimm şimdi ve ya araya bilecegim tel var mı bununla ilgili

SSK girişiniz yoksa çalışsanız da maaşı alabilirsiniz.Ama ssk varsa alamazsınız Malesef

Öğrenci evinde ikamet ediyorum. Ben 2022 kapsamında Sgk ya kayıtlıyım, ev arkadaşım ise öğrenci olduğu için babasının üzerinden kayıtlı sgk ya. Öğrenci evini göstermem sorun olur mu?

Üst Alt