Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli maaşını çekmek için PTT'den engelli kartımı nasıl alıcam?

Ramazan06

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar öncelikle merhaba.

öğrenmek istediğim konu engelli kartı nasıl alınacağıdır. ben %52 lik sağlık raporumu aldım sosyal yardımlaşma vakfına engelli aylığı için başvurdum 1 ay kadar sonra memurlar incelemeye geldi ben evde yoktum memurlar msj ile bildireceğiz demişler ve babama msj gelmiş ancak babam okuyamamış silmiş mesajı babamın söylediğine göre ''ptt den alabirlisiniz ve
mart,haziran,eylül'' gibi aylar yazıyormuş bende ptt ye gidip kartım geldimi diye sordum oradaki çalışan bana ilk maaşını ptt den kartsız alındığını daha sonra kartın verildiğini söyledi
bu işler hakkında bilgisi olan varmı? şimdi ne yapmalıyım?

ayrıca ptt de çalışanlarla sorun yaşadım kimsenin engelli kartı hakkında bilgisi yokmuş gibi bi algı bıraktılar bende 2 saat oradan oraya suruklendım :mad: :mad:

Kart şart değil kimliğinizle ptt gişesinden adınıza yatan parayı çekebilirsiniz.

Ptt ye gittiğinizde ptt kart almak istediğinizi söyleyin bir form dolduruyorsunuz o kadar basit.

Son düzenleme:
Üst Alt