Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli maaşının eve gelmesini istemiyorum. Bunu nasıl değiştirebilirim?

ekscavator

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,
Engelli maaşı kapı da teslim ediliyor. Bunu değiştirip PTT'den kendim almak için ne yapmam gerekli?
PTT ye sorduğumda e devletten değiştirebilirsiniz dediler ama nasıl yapacağımı bulamadım.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Gerçekten eve mi geliyor
İlk defa duyuyorum maaşın eve gelmesini
Bence bu çok güzel kolaylık iyi olmuş

Zorro
Ben öyle duydum kaç kişiden eve gonderiyormus ptt yatalak hastalara

parayı kim getiriyor
Güven olunuyor mu bu zamanda

Zorro

Ptt görevlisi eve geliyor kimliği görüyor hastayı görüyor oyle veriyormus

Maaşdan kesinti falan yapılılıyormu
Yol masrafları için

Mükemmel bir uygulama
Teşekkür ederim bilgiler için☺

@ekscavator
evde ödemeyi iptal ettirmek isyeyen birini ilk defa duydum. bu uygulama çok rahat. ödeme gununde evine ödemen geliyor. aksama filan da olmuyor. evde ödemeyi iptal ettirmenin gerekçesi ne? sonradan pişman olmayasın?

evet, arkadaşlar böyle bir uygulama var. %70 ve üstü bakıma muhtaç engelli aylığı alanlara bu uygulama var. yatalak olma şartı yok. tek şart % 70 ve üstü engelli raporu olması.

evde ödeme için dilekçe ile başvuruluyor da bu uygulamayı iptal ettirmek için ne yapılıyor tam bilmiyorum. e-devlette bu yönde uygulama varsa ben bilmiyorum.

bir fikir olarak şunları söyleyebilirim ama. alo 144'ü arayıp bilgi almaya çalışın. veya vakfa gidip bir dilekçe ile evde ödemeyi iptal ettirmeye çalışın. 2022 aylıkları ile ilgili tüm iş ve işlemler vakıflar aracılığı ile olduğuna göre iptal için vakfa gidip dilekçe verebilirsiniz.

rivotril01
yatalak olmak şart değil yatalak olmadıgı halde adresine maaşı gelen arkadaşım var.

Zorro
yetim maaşında evde ödeme var mı bılmıyom benim maaşı bankadan kardeşim alıyo getiriyo.engelli maaşında eve getirlme var zaten @Kalem hemşomda yazmış

Zorro
erdal ben yetim maaşını ziraat bankasındn alıyom bankada böyle bi uygulama yok.yetim maaşını pttden alan var mı bılmıom eğer ala n var ise evede getriliyordur

Vefat eden babanın eşine bağlanan aylık PTT ye yatacakmış
Yetim aylığı da PTT olabilir

Üst Alt